0rk.nl
Image default
Toerisme

Ontspannen weekendje Twente

Soms wil je de boel gewoon even de boel laten en er tussenuit  knijpen. Even tijd voor je geliefden, even tot rust komen. Veel mensen denken dan eerst aan een stedentrip in het buitenland. En inderdaad, dat kan heel leuk zijn. Barcelona, Londen en Rome hebben absoluut veel te bieden. Maar of je daar nu echt tot rust kunt komen?

Natuur

Als je echt wilt ontspannen, is geen bestemming zo geschikt als Twente. De regio Twente heeft voor elk wat wils. De natuurliefhebber kan zijn of haar hart ophalen met de uitgestrekte natuurgebieden  en oude landgoederen. Hier kun je kiezen uit een veelvoud aan wandel- en fietsroutes. Deze routes voeren je langs de mooiste plekjes, die je haast smeken om een pauze te nemen of een picknick in te lassen.

Shoppen en terrasjes

Neem ook rustig de tijd om de vele winkeltjes in de steden, stadjes en dorpen te bekijken en rust uit met een kop koffie of thee op een van de vele terrasjes.

Rust en onthaasten

Als je jezelf even echt wilt onthaasten, bezoek je een van de vele saunas, De regio kent meer dan een dozijn Wellness locaties, met diverse vormen van wellness en sauna

Ontspannen overnachten

Waar je ook voor kiest, je zult ontdekken dat ze in Twente in één ding heel goed zijn: onthaasten. In Twente doen ze niet aan druk, druk, druk. Dat wil niet zeggen dat men er lui is, integendeel! De Tukkers laten zich alleen niet opjagen en nemen de tijd voor de dingen. En dat merk je. Als gast wordt je al snel meegenomen door de rust en de tijd die de Twentenaren voor alles nemen. Al snel zul je jezelf ook minder gejaagd voelen.

Door de keuze voor een heerlijke bed & breakfast in Twente (B&B) versterk je dit onthaastende effect. De gastheren en gastvrouwen zijn trots op hun regio en dragen dit graag uit. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, om ervoor te zorgen dat jouw weekendje Twente er echt voor zorgt dat je met een opgeladen accu weer naar huis gaat. Zoek de rust op. Het is tijd voor Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten/bed-breakfast-twente/