0rk.nl
Image default
Sport

Sla een balletje in Tubbergen: shortgolf

Golf was vroeger een nogal elitaire sport. Maar in de afgelopen decennia heeft golf zich ontwikkelt tot een populaire sport die wordt beoefend door mensen uit alle lagen van de bevolking. Terecht, want golf is een heerlijke sport. Het beoefenen ervan houdt je soepel. En er is weinig zo bevredigend dan het “plok” wanneer je de bal met een welgemikte slag richting de hole slaat.

Sommige mensen vinden alleen dat de afstanden bij golf iets te lang zijn. Zij vinden dat golf teveel lopen is en te weinig daadwerkelijk golfen. Voor deze mensen is Shortgolf ontwikkeld. Bij Shortgolf zijn de banen een stuk korter. De maximale afstand tussen afslag (tee) en de hole bedraagt bij Shortgolf negentig meter. Daardoor besteedt je relatief meer tijd aan je slag.

Veelzijdig

Je kunt Shortgolf als zelfstandig spel spelen, waarbij je kiest tussen een 9-hole of 18-hole ronde. Maar Shortgolf is ook erg aantrekkelijk voor reguliere golfers, die in deze sport een mooie mogelijkheid zien om te werken aan hun techniek. Zo vinden de serieuze die-hard golfers en de meer recreatieve spelers elkaar op de baan. Voor beginners is Shortgolf een goed opstapje om te leren golfen. Daarna is het maar een kleine stap naar de reguliere golfbaan.

Arrangementen

Shortgolf leent zich ook uitstekend voor mensen die gewoon eens aan de sport willen ruiken. Bij bedrijfsuitjes wordt Shortgolf steeds populairder. Dan treft het dat Shortgolf Twente in Tubbergen diverse arrangementen aanbiedt.  Je uitje wordt dan verzorgd van begin tot einde. Voor de beginners wordt een instructie gegeven, waarna je de baan op mag om je eigen 18 holes te lopen.  Na het golfen kun je een rondritje maken in een TukTuk, of begeef je je rechtstreeks naar Restaurant Troubadour voor de lunch, een barbecue of stamppot buffet.

Anders

Shortgolf is een keer wat anders. De arrangementen van Shortgolf Twente zijn al zeer divers. Maar mocht je nu toch iets willen wat niet op de website staat, neem dan gewoon eens contact op. Want in Twente doen ze niet moeilijk, maar nemen ze uitgebreid de tijd om van jouw Shortgolf sessie een avontuur te maken.

https://shortgolftwente.nl/

Related posts

Kosten besparen op koffiebekers als sportclub

Met EMS wordt je makkelijk en snel fit en sterk

Heeft u interesse in het kopen van een ZAR Formenti?