0rk.nl
Image default
Toerisme

Met de mannen op vrijgezellenfeest in Breda

Gaat je beste vriend binnenkort trouwen? Voor haar zal de bruiloft de mooiste dag van haar leven zijn, maar als het aan jou ligt wordt het vrijgezellenfeest de mooiste dag van zijn leven!

Op zijn laatste dag als ongebonden man is het natuurlijk wél de bedoeling dat er keihard genoten gaat worden. Onze tip? Ontvoer de bruidegom, blinddoek hem en neem hem mee naar de mooiste stad van Nederland: historisch en Bourgondisch Breda.

Waarom Breda, horen we je denken. Simpel: omdat Breda alles heeft om van het vrijgezellenfeest een geweldige dag te maken. Niet alleen een kroegentocht en liters bier (ja, ook dát kan in Breda), maar een heel dagprogramma, vol activiteiten, heerlijk eten en zalige drankjes.

We snappen dat het plannen van een vrijgezellenfeest voor een groep mannen niet je dagelijkse bezigheid is. Gelukkig kun je een hulplijn inroepen, want het team van BeleefBreda weet wat er te doen is in de stad.

Vertel ons wat jij en je maten leuk vinden en wij komen met leuke suggesties voor een perfect geplande dag. Samen stellen we een mooi programma samen, waarbij we een goede balans zoeken tussen actie en ontspanning.

Zoals de het vrijgezellenfeest-weekend van Alex en zijn vrienden. Zij begonnen ’s avonds met een stepkroegentocht, waarna ze in een voordelig hotel overnachtten. Toen de dag erna iedereen weer een beetje uitgebrakt was, gingen ze lekker twee uurtjes in de buggy door de modder raggen, gevolgd door een rondvaart op de borrelboot. ’s Avonds volgde nog een escaperoom, om af te sluiten met een kroegentocht.

De mannen hadden een geweldige avond en de bruid is op de één of andere manier (toonbaar) op tijd verschenen voor de ceremonie. Een perfect gepland weekend, zoals je die maar één keer in je leven meemaakt. Voor de mensen achter BeleefBreda is elk vrijgezellenfeest voor mannen een uitdaging om hun reputatie waar te maken.

Wil jij ook een onvergetelijke vrijgezellenfeest voor mannen in Breda organiseren? Kijk dan direct op de website.

https://beleefbreda.nl/