0rk.nl
Image default
Toerisme

Overnachting in prachtige omgeving? Een groepsaccommodatie nabij Nijmegen is wat u zoekt

Verblijft u binnenkort in een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen? Dan is dit waarschijnlijk om even heerlijk tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur in dit gebied. Daarom doet u er goed aan een overnachting te boeken in het rivierengebied van Gelderland, namelijk bij de Schansehoeve. In deze groene omgeving is veel te ondernemen. Zo kunt u bij de accommodatie een scooter of fiets huren en kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende winkels en terrasjes op loopafstand. Bezoekt u graag musea of een stad? Dan liggen Nijmegen en Den Bosch op een steenworp afstand. Wilt u écht een bijzonder uitje plannen? Dan kunt u een ballonvaart vanaf De Schansehoeve maken.

Groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen is geschikt voor jong en oud

Bent u aangewezen om een vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familieweekend of trainingskamp te organiseren? Dan verblijft u het liefst in een huis dat van alle gemakken is voorzien, zoals de groepsaccommodatie van De Schansehoeve, nabij Nijmegen. Naast een ruime recreatieruimte, een grote keuken en verschillende slaapvertrekken, vindt u hier een speelveld van 2.500 m² met onder andere voetbalgoals, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Natuurlijk kunt u hier ook relaxen met een boek. Dit maakt deze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen uitermate geschikt voor jong en oud. Kijkt u hier al naar uit? Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer uw overnachtingen vandaag nog.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Overweegt u om een groepsaccommodatie in de prachtige omgeving van Nijmegen te boeken voor een familieweekend? Dat is een uitstekend idee. Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.