0rk.nl
Image default
Toerisme

Eén van de meest bijzondere en ontspannende vergaderlocaties vindt u in Brabant

In het pittoreske dorp Schaijk komen u en uw collega’s bij De Buitenhorst samen om de meest ontspannen en sfeervolle vergadersessie te organiseren. Om dit elk bedrijf te garanderen, biedt deze groepsaccommodatie alle mogelijkheden en faciliteiten. Niet alleen de koffie en thee zijn voorhanden, maar bijvoorbeeld ook een beamer, flip-overs en alle benodigdheden voor uw notities. Uiteraard heeft iedereen de beschikking over draadloos internet. De natuurlijke en huiselijke omgeving is een inspirerende en ongedwongen setting voor uw werkomgeving en maakt alle lastige onderwerpen gemakkelijk bespreekbaar. Kies voor één van de meest natuurrijke en bijzondere vergaderlocaties in Brabant: groepsaccommodatie De Buitenhorst in Schaijk.

Een aantrekkelijke bedrijfsactiviteit omvat niet alleen vergaderingen

Naast vergaderingen is het voor u ook mogelijk om meerdaagse trainingen te organiseren. Deze kunnen een zakelijke doelstelling hebben, maar kunnen ook puur voor ontspanning bedoeld zijn. Ook tussen de vergaderingen door is het aan te raden om even wat anders te gaan doen. Zo kunt u na bijvoorbeeld een wandeling door de natuur, of een korte meditatiecursus, weer fris aan de slag. Alle ontspannende nevenactiviteiten zorgen voor teambuilding en verhogen daarom gegarandeerd de productiviteit van u en uw collega’s. Een bijeenkomst met klanten is vaak net zo belangrijk voor uw bedrijf als een belangrijke vergadering. Echter, een ontmoeting of overleg met klanten organiseer je niet op kantoor, maar op een bijzondere vergaderlocatie zoals De Buitenhorst in het rustgevende en natuurrijke Brabant. Voor alle denkbare bedrijfsactiviteiten bieden wij unieke en geschikte ruimtes, van klein en gemoedelijk tot ruim en met voldoende capaciteit.

Elke zakelijke bijeenkomst is van alle gemakken voorzien

Naar bijzondere vergaderlocaties hoeft u niet lang te zoeken; kom naar Noord-Brabant en bezoek groepsaccommodatie De Buitenhorst in Schaijk. Komen u en uw collega’s van ver en wilt u toch graag een uitgebreid, productief en tegelijkertijd ontspannend programma organiseren? Blijf dan in luxe overnachten bij De Buitenhorst. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven – ‘s-Hertogenbosch – Nijmegen. Zo is elk type bedrijf, dat waar dan ook gevestigd is, van alle mogelijkheden voorzien. Kies voor het vergaderarrangement van De Buitenhorst en maak uw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk.

https://debuitenhorst.nl/