0rk.nl
Image default
Vakantie

Met zijn 16-en in één groepsaccommodatie

De tijden veranderen. Tijdens je studententijd sliepen jullie na een avondje stappen met zijn allen in de kamer van iemand uit je vriendenkring. Elk vrije stukje vloeroppervlakte werd gebruikt om een luchtbedje of een slaapmatje neer te leggen. Nadat je de stad onveilig had gemaakt, lag je nog lang na te praten. Tot de een na de ander in slaap viel.

Dat doorpraten tot diep in de nacht (met een biertje of wijntje in de hand) doe je nog steeds. Maar inmiddels zijn de eisen wat betreft de slaapplaats wel een beetje toegenomen. Eigenlijk ziet niemand het nog zitten op een luchtbed te slapen. En met zijn allen in één ruimte? Nee, dan liever wat privacy.

Twentse Hoeve

Bij recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen (Twente) vind je precies wat je nodig hebt. Zoals de hoeves in Twijtse stijl. Deze bieden een mooie groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. De groepsaccommodatie is ruim opgezet,  waardoor een plezierig verblijf voor iedereen gegarandeerd is. De hoeves zijn modern, maar met een authentiek traditionele sfeer. De grote woonkamer en luxe keuken garandeert dat de gezamenlijke tijd ouderwets gezellig is. En ’s nachts trek je je lekker terug in één van de 7 slaapkamers (met in totaal 18 bedden). En wachten tot de douchevrij is, is (bijna) niet nodig, want deze groepsaccommodatie heeft in totaal vijf douches (met toilet) en twee toiletten.  

Ieder een huisje

Wil je nog meer privacy? Overweeg dan om een aantal vakantiehuisjes te huren. Bij ’n Kaps is het geen probleem om vakantiehuisjes te huren die naast elkaar liggen. Zo heeft ieder zijn plekje, en kun je elkaar toch makkelijk treffen.

Beleef het in Twente

Mocht je bang zijn dat de verveling toeslaat, wees dan gerust. Op het park valt veel te beleven. Zo is er een (verwarmd) zwembad, een bowlingbaan en kun je op de naastgelegen shortgolfbaan lekker een balletje slaan. Vind je dat nog niet genoeg? Onderneem dan eens een huifkartocht, huur een tuktuk of ga lekker klootschieten.

Met de groepsaccommodatie voor zestien personen in Twente zit je gebakken.

https://kapshoeve.nl/