0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Een verlaagd plafond

Een hoog plafond. Het lijkt op het eerste gezicht een prettige eigenschap van een ruimte. En inderdaad kan een kamer met een hoog plafond erg aangenaam zijn, bijvoorbeeld bij een oud herenhuis, met hoge ramen waardoor het daglicht vrij naar binnen kan stromen. Maar soms is een hoog plafond juist verre van prettig. Een te hoge kamer kan soms wat koud en kil aanvoelen.  Intimiderend zelfs. Gelukkig is dit makkelijk te verhelpen met een verlaagd plafond.

Zo simpel als wat, grote keuzevrijheid

Maar hoe pak je dat aan, dat verlagen van een plafond. Heb je daar een aannemer voor nodig? Zit je weken in het stof? Dat kan. Maar je kunt ook kiezen voor Plameco. Want Plameco is specialist op het gebied van kunststof spanplafonds. Plameco plafonds worden altijd op maat gemaakt, helemaal naar eigen wens.

Eigen wens

En met plafond op maat bedoelt Plameco ook plafond op maat. Om te beginnen kan je verlaagde plafond op elke hoogte worden aangebracht die je maar wilt. Dat komt door het gepatenteerde ophangsysteem waardoor Plameco plafonds op praktisch elke plek kunnen worden aangebracht. En dat in elke kamer, ongeacht de afmeting of vorm. Maar de keuzevrijheid gaat verder. Kies de perfecte kleur en het mooiste dessin. Zet de puntjes op de i met een prachtige sierlijst naar keuze.

Integreer

Wil je de verlichting mooi wegwerken? Laat dan een geïntegreerd lichtplan opstellen. Zonder gedoe met kabels heb je de perfecte verlichting in de kamer, voor elke gewenste sfeer. Ben je een audio freak? Ook speakers kun je prima wegwerken in een Plameco plafond. Dit maakt dat je kan genieten van een Dolbuy Surround audio, zonder dat er in elke hoek van de kamer grote boxen staan of snoeren ziet liggen. Trouwens, een Plameco plafond bevordert ook nog eens de akoustiek.

Praktisch en snel

Een verlaagd plafond van Plameco is trouwens ook praktisch: je hebt er bijna geen omkijken naar. Twee keer per jaar afnemen met een vochtige doek en je plafond blijft als nieuw. Het kunststof spanplafond is namelijk bestand tegen vuil en schimmelvorming (ook in een vochtige omgeving).

Ook het aanbrengen van het plafond is makkelijk. Het voorwerk doet Plameco in de eigen fabriek. Het ter plekke installeren van je spanplafond is in een dag gedaan. Je kunt zelfs de meubels laten staan. En natuurlijk ruimen de vaklui van Plameco netjes alle rommel op.

Wat houdt je nog tegen? Maak nu een afspraak met je Plameco adviseur.

https://plameco-engelen.nl/verlaagd-plafond/