0rk.nl
Image default
Telefonie

Het gebruik maken van een antwoordservice

Als je een eigen bedrijf hebt dan heb je ook wel een telefoon nodig. Je wilt natuurlijk wel goed bereikbaar zijn voor je klanten. Het meest professionele is dan toch wel om gebruik te maken van een vaste lijn in plaats van een mobiel nummer. Dit wekt meestal wat meer vertrouwen en het straalt weer wat meer professionaliteit uit. Je hebt echter niet altijd de mogelijkheid om de telefoon te antwoorden als je bijvoorbeeld in een vergadering bent of als je te druk bent met andere zaken.

De oplossing hiervoor is een antwoordservice. Er zijn verschillende antwoordservices die je telefoon over kunnen nemen. Dit zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens een belangrijke vergadering, maar in die tijd raak je ook geen belangrijke klanten kwijt die op dat moment gebeld hebben. Het is dus best een slim idee om te kiezen voor een telefoonservice, zodat je toch altijd bereikbaar bent en je telefoon altijd opgenomen kan worden ongeacht of je er wel of niet bent op dat moment. Nieuwe klanten hoef je dus niet meer mis te lopen, omdat de antwoordservice vaak mensen aanbiedt die veel ervaring hebben met het aan nemen van de telefoon. Het voordeel ervan is daarnaast ook dat je niet een secretaresse hoeft aan te nemen op je bedrijf, want niet ieder bedrijf heeft daar geld voor en al zeker niet de wat kleinere bedrijven. Dit biedt dan een perfecte uitkomt, omdat je alleen betaald voor de momenten dat je de telefoon doorgeschakeld hebt staan naar het externe bedrijf. Vaak zullen je klanten niet eens merken dat een extern bedrijf de telefoon voor je opnemen.

Het is dus toch iets waar je als ondernemer van op de hoogte moet zijn, zodat je kunt kijken wat het misschien voor jou kan betekenen. Een gemiste klant is namelijk zonde.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/