0rk.nl
Image default
Telefonie

Je hebt een gebroken telefoonscherm. Wat nu?!

Je ziet je telefoon vallen, bijna in slow motion, en durft hem niet om te draaien. Bang dat je een gebroken scherm gaat aantreffen.

Gebroken schermen zijn er in verschillende mate, van een volledig verbrijzeld beeldscherm en een kapotte telefoon tot een eenvoudig cosmetisch probleem.

Ten eerste moet u de schade beoordelen, wat betekent dat u uw telefoon op een stevig oppervlak en onder een goed licht plaatst, en niet gewoon een keer snel kijken voordat u hem weer in uw zak stopt.

Wat kan je doen?

Optie 1: verpakkingstape

Dit noemen we ook wel, “wacht tot ik in aanmerking kom voor een upgrade.” Als je de gebarsten telefoon wilt blijven gebruiken en niet het risico wilt lopen glas te verliezen bedek het scherm dan met een laag tape.

Optie 2: schermbeschermer

Dit is de opvolger van de verpakkingstape-oplossing. Het zorgt ervoor dat je geen naden hebt en een strakke lijn langs de randen van het scherm. Echter dat is misschien niet zo’n zorg als er een spinnenweb van scheuren onder zit.

Optie 3: vervang het scherm zelf

Het is mogelijk om zelf een telefoonscherm te vervangen. Echter verwijzen we je liever naar iPhone reparatie Limburg voor hun expertise. Wel belangrijk om in gedachten te houden: de telefoonschermen van tegenwoordig, die interactieve en mogelijk biometrische sensoren bevatten, zijn niet goedkoop. Daarnaast zal uw garantie komen te vervallen.

Tot slot, tenzij je al ervaring hebt met het repareren van moderne solid-state elektronica, heb je waarschijnlijk niet de gespecialiseerde tools die je nodig hebt voor de klus. Gelukkig heeft iPhone reparatie Limburg dit wel. Hiermee verrichten zij niet alleen iPhone reparatie, ook iPad reparatie en scherm reparatie in het algemeen.

Optie 4: bel een professional

U kunt uw telefoon altijd gewoon meenemen naar de winkel. Als je een iPhone-persoon bent, zoek dan hier naar je plaatselijke Apple Store of laat uw iPhone reparatie uitvoeren door Telefoonreparatie Sittard.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/

Related posts

Zoekt u een goede cover of hoes voor uw iPad?

VoIP reseller worden

Zorgeloze en verzekerde iPhone leasing via Swapphone