0rk.nl
Image default
Telefonie

Manieren om een telefoonnummer op te zoeken

Het online vinden van iemands telefoonnummer is lastig. Mobiele telefoonnummers zijn privé – er is geen openbaar telefoonboek met mobiele telefoonnummers om die oude papieren telefoonboeken te vervangen. Er zijn echter een paar manieren waarop u iemands telefoonnummer kunt vinden. Bedrijven hebben vaak niet hun telefoonnummer op de website staan. Het kan daarom best lastig zijn om het telefoonnummer dat u nodig hebt te vinden. Hier leest u de makkelijkste manieren om een telefoonnummer op te zoeken

Hoe vindt u het telefoonnummer van een bedrijf?

Er is geen goede, perfecte manier om iemands telefoonnummer online te vinden. Vaak kunt u op de Facebookpagina van een bedrijf het telefoonnummer vinden. Meld u gewoon aan bij Facebook, ga naar de profielpagina van de persoon en klik op Info > Contact en basisinfo. Onder Contactinformatie ziet u hun telefoonnummer als ze ervoor hebben gekozen om die informatie te delen.

Contact opnemen met energiebedrijven

Wachtmuziek, geautomatiseerde menu’s en lange wachttijden zijn wat veel klanten tegenkomen als ze hun energiebedrijf bellen. Daarom hebben zijn de telefoonlijnen, live chats en e-mails van 38 energiebedrijven getest om de snelste manier te vinden om contact op te nemen met uw energiebedrijf. 

Live chat is over het algemeen de snelste keuze, zo bleek uit het snapshot-onderzoek. Bij alle bedrijven duurde het gemiddeld slechts 1 minuut en 4 seconden om een reactie van een mens te krijgen. De telefoon was de snelste keuze. Het kostte gemiddeld 4 minuten en 1 seconde om een medewerker van de klantenservice te spreken te krijgen. Het zal geen verbazing wekken dat het langst op antwoord moesten wachten toen de bedrijven gemaild werden of hun online formulieren ingevuld werden. Het duurde gemiddeld 1 dag, 23 uur en 11 minuten om een antwoord te krijgen. U zult waarschijnlijk minder snel een e-mail sturen als u direct antwoord nodig hebt. Maar deze gemiddelden verbergen een wereld van verschil in de antwoordtijden van individuele bedrijven. 

Uit het onderzoek bleek dat er gemiddeld meer dan een half uur verschil was tussen het beste en het slechtste bedrijf wat betreft de tijd die men aan de telefoon moest wachten. De reactietijd per e-mail varieerde tussen de bedrijven met meer dan 10 dagen.

Klantenservice energiebedrijven

Hoe neemt u contact op met uw energiebedrijf? Uit het onderzoek onder 8.000 particulieren in september en oktober 2018 bleek dat de telefoon de populairste manier is om in contact te komen met energiebedrijven. In het afgelopen jaar had 30% van de mensen gebeld met hun energiebedrijf, terwijl 14% e-mailde, 10% live chat gebruikte, 9% persoonlijk met hen sprak en 2% elk van sociale media, sms en brief gebruikte. Dus hebben zijn de populairste drie methoden meegenomen in het undercover onderzoek. Lees hier meer over de klantenservice van energiebedrijven.

https://klantenservicedirect.nl/

Related posts

Vast bellen op mobiel met Vcare

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Gsm reparatie Enschede.