0rk.nl
Image default
Telefonie

Vast bellen op mobiel met Vcare

Vast bellen op mobiel met Vcare

Je herkent het vast wel als drukke ondernemer. Je hebt een vast telefoonnummer voor je kantoor, maar bent eigenlijk ook ontzettend vaak onderweg voor afspraken of klantbezoeken. Heel normaal natuurlijk. Maar, je wilt het liefst goed bereikbaar blijven voor je klanten en relaties, hoe combineer je dat? Bij Vcare hebben we daar een slimme oplossing voor in de vorm van vast bellen naar mobiel op de beste en meest betrouwbare netwerken van Nederland. Je hebt dus altijd verbinding met je kantoor en je mist nooit meer een belangrijk gesprek.

Je smartphone als extra kantoortelefoon

Als er tegenwoordig één ding is is wat we niet meer kunnen missen, dan is het wel onze smartphone. De mobiele telefoon is uitgegroeid tot een onmisbaar communicatie apparaat om in verbinding te blijven met de hele wereld. Via telefoon, mail, web, chat of social blijven we op de hoogte van alles om ons heen. Het vormt de hart van je communicatie en dat weten we bij Vcare als geen anders. Onze zakelijke telefonie oplossingen zijn gericht om je smartphone heen waarbij we vaste nummers en mobiele nummers integreren in ons eigen telefonie cloudplatform. Het voordeel hiervan is dat jij als gebruiker enorm makkelijk kunt schakelen en flexibel bent in het inzetten van aanvullende diensten. Wat te denken van een app waarmee je doorschakelingen kunt beïnvloeden? Of zelfs bellen met je vaste nummer op de smartphone. Of Whatsapp op datzelfde vaste nummer? Alles is denkbaar met Vmobile van Vcare!

Eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel

Eén van de meest gebruikte features is natuurlijk het kunnen doorschakelen van vast naar mobiel. Je wilt de professionaliteit van een vast kantoornummer, maar de flexibiliteit van mobiel bereikbaarheid? Geen probleem! Vmobile staat voor kwaliteit en werkt enkel samen met partners die optimale dekking voor bellen in Nederland garanderen. Daarbij zorgen we met onze eigen Vscan app ervoor dat je een gedetailleerde analyse krijgt van al het mobiele verbruik. Zo weet je van tijd tot tijd wat je echt nodig hebt aan belminuten en data.

Altijd en overal bereikbaar zoals jij dat wilt

Vcare biedt voor ieder type organisatie een passende oplossing.Van klein en groot MKB tot internationaal opererende bedrijven kunnen wij passende oplossingen bieden. Ook internationale bedrijven kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van telefoonnummers.

Super veilig bellen in de zorg met Vcare

Bij Vcare dragen wij de grootste zorg als het gaat om veiligheid van privacy gegevens. Wij kunnen de optimale waarborging garanderen doordat wij beschikken over ISO 27001- en NEN 7510-certificering. Bovendien wordt al onze data beheerd in Nederland in geografisch gescheiden datacenters, die voldoen aan de nationale en internationale veiligheidsnormeringen. Lees meer over veilig bellen en beeldbellen bij Vcare.

Regel je zakelijke telefonie en maak een afspraak

Zoek je een schaalbare cloudoplossing én zakelijke mobiele telefoonoplossing bij één partner? Dan is Vcare de uitgewezen partij voor jou en jouw organisatie. We denken mee in slimme vast-mobiele integraties en kunnen je ook voorzien in de juiste hardware voor vast en mobiel. Onze adviseurs staan voor je klaar om een demo te geven van Vcare connect, ons cloudtelefonie omgeving. We laten je graag zien waarom steeds meer bedrijven én zorginstellingen kiezen voor Vcare!

Bel ons op 088-4800900 of stuur een mail naar info@vcareconnect.nl voor het maken van een afspraak.

https://www.vcareconnect.nl/

Related posts

Statements van Quartz-lezers over de Iphone

Het gebruik maken van een antwoordservice

Je hebt een gebroken telefoonscherm. Wat nu?!