0rk.nl
Image default
Telefonie

VoIP reseller worden

Telecommunicatie wordt steeds belangrijker in ons leven. Naast het feit dat de smartphone tegenwoordig steeds meer een verlengstuk van het kantoor is, speelt ook de bereikbaarheid een belangrijke rol. Als ondernemer kan u hier mooi op inspelen door VoIP reseller te worden. U verkoopt dan een hoogwaardige communicatieoplossing en genereert zo een interessante inkomstenbron naast uw gewone werkzaamheden.

 

 

VoIP reseller worden

Als VoIP reseller heeft u tal van sterke verkoopargumenten om uw relaties te overtuigen van het product. Zo kunt u gebruik maken van een netwerk wat zich in de praktijk heeft bewezen en kunt u de klant de meest ideale oplossing aanbieden op het gebied van VoIP. Ook als uw klant behoefte heeft aan extra diensten zoals een aparte internetverbinding voor VoIP diensten, kan u deze als reseller leveren. Kortom, door VoIP reseller te worden staat het hele dienstenpakket tot uw beschikking en kunt u een totaalpakket aanbieden.

 

 

White-label reseller

Als white-label reseller van VoIP diensten levert u de diensten gewoon onder uw eigen (handels)naam. Uw klant zal dus nooit weten wie de feitelijke leverancier is. Op die manier kan u het volledige dienstenpakket voorzien van uw eigen branding terwijl blijft profiteren van de ondersteuning door de provider. Wilt u VoIP reseller worden, dan heeft u via het beheerplatform tevens alle opties tot uw beschikking om op een professionele manier met uw relaties te communiceren. Wilt u VoIP reseller worden, neemt u dan vandaag nog contact op.

 

 

Wat is VoIP

Voip over IP, kortweg VoIP is feitelijk niks anders dan het gebruik van het internet voor communicatie doeleinden. Doordat deze techniek feitelijk weinig beperkingen kent, is het bijzonder goed toepasbaar in het bedrijfsleven. Zo kan u via VoIP verschillende gesprekken tegelijkertijd voeren, kunnen de medewerkers een eigen (doorkies)nummer krijgen en bent u desgewenst mobiel bereikbaar op uw eigen vaste nummer.

Related posts

iPhone reparatie Breda op locatie

Voip centrale via PBXcomplete

Waarom is een telefoonhoesje zo belangrijk?