0rk.nl
Image default
Cadeau

Vier keer deze cadeautjes zijn klein maar fijn

Een cadeau hoeft helemaal niet groot te zijn om speciaal te zijn. Een klein cadeautje kan namelijk evenveel betekenis hebben. In deze blog vertellen wij hoe je iemand kunt verrassen met een klein maar fijn presentje.

Geurkaars

Een klein maar sfeervol cadeautje is een geurkaars. Die voorziet je huis niet alleen van heerlijke geuren, maar brengt ook veel sfeer. Er zijn allerlei leuke ontwerpen verkrijgbaar met unieke printjes, originele vormen en heerlijke geuren. Wil je er een cadeausetje van maken? Voeg dan bijvoorbeeld aanstekers of een verzorgende lippenbalsem toe. Aanstekers bedrukken in kleine oplage is via veel websites ook mogelijk voor wanneer je de cadeaus wil weggeven aan een klein groepje collega’s of vriendinnen.

Een plantje

Het is je vast niet ontgaan: planten zijn tegenwoordig een enorme hype. Niet alleen omdat ze decoratief zijn, maar ook vanwege het luchtzuiverende effect. Redenen genoeg om iemand een plantje cadeau te geven. En een plant hoeft gelukkig helemaal niet groot en duur te zijn. Je kunt namelijk ook kleine cactussen of een mini pannenkoekplant kopen in een leuk klein potje.

Pen met gravering

Goed schrijfgerei komt altijd van pas. Om een belangrijk contact mee te tekenen, om een bullet journal mee te decoreren of om aantekeningen te maken. Dus koop je een cadeautje voor iemand die gek is op schrijven? Dan is een luxe pen met gravering een bijzonder klein maar fijn cadeautje. Je kunt de pen graveren met een persoonlijke tekst of de naam van de ontvanger. Zo wordt de pen een nog persoonlijker cadeautje.

Zakje thee

Koop je een klein cadeau voor een theeleut? Kies dan voor een ander cadeau dan een mok. De ontvanger van jouw cadeau heeft waarschijnlijk al een lievelings mok. Kies daarom voor een zakje verse thee in allerlei smaken. Ginger & lemon, vanille & rooibos en Marokkaanse munt zijn heerlijke smaken waarmee je een theeliefhebber verrast. Je kunt er ook voor kiezen om er een lepeltje bij te doen waarmee je de thee in het theezeefje kunt doen. Zo is je thee cadeautje helemaal compleet.

Related posts

Wat voor sportprijzen passen bij jouw toernooi of evenement?

Waarom een loopfiets?

Housewarmingcadeau