0rk.nl
Image default
Cadeau

Hoe rook jij het liefst?

 

Een vraag die je waarschijnlijk vaak krijgt als je met rokers bij elkaar staat is de vraag hoe je rookt. Er zijn namelijk twee manieren om te roken, de manier dat je de rook direct weer uit blaast of je rookt over de longen. Deze vraag wordt ook gesteld in groepen waar niet-rokers in zitten. Deze vraag is dan ook al te beantwoorden als je een e-sigaret in je handen hebt.

Je vraagt je nu vast af, waarom wij daar over beginnen. Dit komt omdat er drie verschillende e-sigaretten te koop zijn. Direct to lung, mouth to lung en een combinatie van beide. Wil je weten wat de verschillen zijn en welke je het beste kunt nemen? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit is een van de manieren

Direct to lung wordt ook wel over de longen roken genoemd. Dit wordt dan ook vaak afgekort naar DL. Als je een roker bent dan heb je vast ook weleens in een shishaclub gezeten en dan weet je als geen ander hoe het is om veel damp te produceren. Ditzelfde heb je met direct tot lung e-sigaretten, er komt dan ook aardig wat damp uit. Deze sigaretten produceren dus niet alleen veel damp, maar zijn ook nog zeer gemakkelijk in gebruik. Maar nu vraag jij je vast af waar de damp vandaan komt? nou dit ontstaat doordat het omgezette vloeistof direct naar de longen toegaat. Dit komt doordat de longen groter van stuk zijn. Hierdoor is er meer ruimte om de damp op te slaan. Er zit alleen wel een nadeel op het e-liquids raakt sneller op, waardoor je vaker wat bij moet halen.

Wat kies jij?

We hebben het net gehad over direct to lung, maar het kan zijn dat je dit helemaal niet prettig vind. Gelukkig is er nog een andere manier om te roken, en dan wel de e-smoker mounth to lung. Dit wordt ook wel aangeduid met de afkorting MTL. De damp komt hierbij eerst in je mond, waarna je zelf kunt beslissen of je de rook uitblaast of verder inhaleert naar de longen. Als je net begint met een e-smoker zou dit een keuze kunnen zijn, maar er zijn ook starterspakketten, hierdoor weet je dat je op een juiste manier begint.

Wil je meer weten?

Hopelijk ben je van deze blog iets wijzer geworden. Maar als je meer informatie wilt of nog een vraag hebt? Neem dan bijvoorbeeld contact op met een partij zoals Smokesmarter. De specialisten van deze partij kunnen je hier namelijk meer over vertellen. Deze webshop biedt behalve e-sigaretten ook andere benodigdheden als aroma’s en e-liquids aan.

 

 

 

 

Related posts

Originele cadeaus?

Hardloop schoenen kopen

Een leuk Valentijncadeau voor ieder type!