0rk.nl
Image default
Cadeau

Een leuk Valentijncadeau voor ieder type!

Wanneer Valentijnsdag dichterbij begint te komen is het tijd om een origineel cadeautje uit te kiezen. Dit kan soms erg lastig zijn, want je wil graag laten zien hoeveel je om je partner geeft zonder daar een overdreven duur cadeau voor te moeten kopen. Dat bewaar je toch vaak liever voor de verjaardag. Daarom hebben we een klein lijstje van persoonlijkheidstypen gemaakt, met daarbij een passende cadeausuggestie. Zo wordt het vinden van een leuk Valentijncadeau een fluitje van een cent!

De persoon die alles al heeft

Misschien is jouw partner zo iemand zonder wensen omdat hij of zij alles al heeft. Je kunt dan gewoon een hele grote strik om je middel binden en zeggen dat jij het cadeautje bent, maar dat is wel een beetje flauw. Kook in zo’n geval een lekker diner bij elkaar, of geef een grote doos chocolade.

De lolbroek

Is jouw partner altijd de leukste thuis? Dan is Valentijnsdag een mooi moment om hier iets leuks mee te doen. Maak bijvoorbeeld een speurtocht door het huis, waarbij jouw partner allerlei klusjes moet doen om uit te komen bij een zeer teleurstellend cadeau. Dat kan bijvoorbeeld een nieuwe tandenborstel of een pak stofzuigerzakken zijn. Het échte cadeau houd je dan nog even achter de hand, zodat jij deze keer als laatste lacht.

De avonturier

Is jouw partner avontuurlijk? Ga dan voor een spannende, nieuwe ervaring. Denk aan abseilen van de Euromast, survivallen of een middagje in een Ferrari rijden. Keuze genoeg!

De zoetsappige

Heeft jouw partner een zwak voor romantische en zoetsappige dingen? Dan kun je er voor kiezen om uit te pakken met rozenblaadjes, gedichten, kaarsen en alles wat maar rood is. Hoe meer versieringen en schattige dingen je verzorgt, hoe sneller zijn of haar hart zal kloppen..

Maak het persoonlijk

Wat je ook geeft, zorg dat het goed bij jouw partner past. We hopen dat je met deze tips een eindje op weg bent en inspiratie op hebt gedaan om een geschikt cadeautje uit te zoeken!