0rk.nl
Image default
Bedrijven

Bmm suplements

Wat is een SARM? Een SARM is een soort anabolen zonde bijwerkingen. Althans zo worden ze beschreven. Het is een nieuw middel op de markt en zo beschrijven de tijdschriften het middel.

De afkorting SARM betekent Selective Androgen Receptor Modulators. Wat dat inhoudt: dit zijn stoffen die zich kunnen koppelen aan androgeen-receptoren. Het voordeel van dit middel tegenover andere middelen is dat deze middelen selectief werken. Deze middelen stimuleren namelijk de opbouw van spiermassa, terwijl de werking op de prostaat en de tepel niet aantast. Zo blijft ook je haargroei intact. De SARM zijn feitelijk gezien geen hormonen. De overige steroïden zijn daarentegen wel hormonen. De steroïden staan bekend om de vele bijwerkingen zie ze veroorzaken. Dit zijn de vele anabolen bijwerkingen. Bij de androgene middelen zijn de bijwerkingen zijn erg gering.

In het verleden is bij de ontwikkeling van steroïden steeds gepoogd om deze twee eigenschappen van elkaar te scheiden. En dat valt niet mee. Vooral bij de dames zijn de bijeffecten niet wenselijk.

Een hulpmiddel waarmee je extra spiermassa kunt opbouwen zonder dat je problemen krijgt met de prostaat, steenpuisten, uitdunnend haar, vreemde lever waarden en een hoge bloeddruk? Dit is natuurlijk de absolute droom van iemand die sportvoeding wil gebruiken. Deze droom lijkt werkelijkheid te worden met de Selective Androgen Receptor Modulators.

Een ander alternatief is de S4 Andarine. S4 Andarine is een materiaal waarmee u minder snel spiermassa opbouwt, maar wel spiermassa met meer definitie. Andarine wordt gezien als een veiliger alternatief voor de reguliere steroïden. De Andarine kan je gewoon eten dus geen gedoe met naalden. De Andarine die verkrijgbaar zijn leiden tot een drastisch verbeterde ontwikkeling van de spiermassa. Tegelijkertijd zorgen ze niet voor overbodig vocht, zodat je geen opgeblazen spieren hebt, maar juist meer stevigere en meer gedefinieerde spieren. Dit is een veelzijdige SARM die gebruikt kan worden om te groeien en om meer definitie te krijgen.