0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

De beste taxus vindt u bij deze haagplanten kwekerij

Wilt u een mooie haag planten in uw tuin? Om meer groen te creëren? Omdat u meer privacy wilt? Wat de reden ook is, de beste planten voor uw haag vindt u bij een haagplanten kwekerij. Kwekerij Plantloon in Kaatsheuvel is gespecialiseerd in het kweken van sterke en mooi haagplanten, zoals de taxus. Deze haagplant is in Nederland zeer geliefd, gezien deze sterk is en weinig onderhoud vraagt. Ook op schaduwrijke plaatsen groeit de taxushaag zonder problemen. De taxus groeit op de kwekerij van 60 hectare groot en wordt met veel liefde en aandacht verzorgd tot een prachtige haagplant. U vindt in deze kwekerij bovendien heel wat soorten taxus, van de Taxus baccata tot de Taxus media Hicksii.

Ruim assortiment haagplanten

De taxusplant is geliefd als haagplant, maar is natuurlijk niet de enige haagplant in het assortiment van Kwekerij Plantloon. Op de kwekerij worden ook andere prachtige haagplanten gekweekt. Denk daarbij aan de net zo populaire buxus of de conifeer, maar ook de minder bekende Juniperus of Chamaecyparis. Al de planten van deze kwekerij zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo vindt u er altijd de perfecte plant voor uw tuinhaag. Elke plant is daarbij gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Binnen enkele klikken besteld en aan huis geleverd

Wilt u haagplanten kopen van een kwaliteitsvolle kwekerij? Dan doet u dat bij Kwekerij Plantloon eenvoudig online. U bestelt namelijk binnen enkele klikken al de gewenste haagplanten in de webshop. Hier vindt u verschillende haagplanten tegen scherpe prijzen. U ontvangt er bovendien meer dan enkel kwaliteit, ook goede service is gegarandeerd. Zo geniet u van levering op locatie van uw bestelde haagplanten. Kwekerij Plantloon heeft namelijk een eigen transportdienst. Zo weet u dat uw planten veilig worden vervoerd en in perfecte staat worden geleverd. Ontdek het zelf en bezoek meteen de webshop van deze uitstekende taxus en haagplanten kwekerij.

https://www.plantloon.nl/