0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Dé tuintrends van 2022 in een notendop

De zomer is weer begonnen, dus kun je je weer helemaal uitleven in het stylen van je tuin en tuinkamer. Wil je meedoen met de laatste trends? Dan moet je zeker de onderstaande stylingtips lezen, want die zijn dit jaar helemaal in.

Natuurlijk kleurgebruik

In deze trend worden natuurlijke kleuren en aardetinten gecombineerd met felle tinten zoals geel of roze. Dit kun je terug laten komen in je kussens of andere items. Denk echter ook aan pasteltinten, die zijn namelijk ook helemaal in.

Overzichtelijk

Rust in je tuin betekent ook rust in je hoofd. Houd je tuin dan ook overzichtelijk en clean. Zorg dat je de hele tuin kunt overzien en ruim rommeltjes zo snel mogelijk op.

Verbinding tussen huis en tuin

Steeds vaker willen mensen een verbinding hebben tussen hun huis en de tuin. Je kunt dit natuurlijk doen door bijvoorbeeld een veranda of schuifpui te laten maken. Is dit niet mogelijk bij jou, dan kun je dat ook op een andere manier doen. Gebruik bijvoorbeeld soortgelijke tegels of vloer en kies voor tuinmeubelen die matchen met je interieur.

Vakantiegevoel creëren

Inmiddels zijn we er een beetje aan gewend dat we onze vakantie in eigen land moeten vieren. Hoewel we nu wel weer naar verre oorden op vakantie kunnen, is dat geen reden om je tuin niet om te toveren tot een heus vakantieparadijs.

Bonte bloemenpracht

Tuinieren is tegenwoordig helemaal in. Ga dus lekker los met bloemen, groenten en kruiden. Maak bijvoorbeeld je eigen moestuin met dingen die je zelf lekker vindt. Tuinieren is ook rustgevend, dus in plaats van op de bank ploffen met je favoriete serie kun je ook lekker in de aarde wroeten en de planten watergeven. Geloof ons: dit geeft je een heel voldaan gevoel.

https://degoedkoopsteveranda.nl/waarom-een-tuinkamer-bouwen-een-goed-idee-is/