0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Nood aan afkoeling deze zomer?

Tijdens de warme zomermaanden heb je natuurlijk nood aan afkoeling, natuurlijk denk je waarschijnlijk meteen aan het zwembad, maar dat is geen eeuwige oplossing. Denk ook maar niet om een raam open te zetten, dit zal helemaal niks oplossen. Om voor afkoeling te zorgen in het huis of op jouw terras kun je het best een ventilator kopen. Een ventilator zorgt voor koude frisse lucht in de ruimte waardoor de ruimte waarin je zit afkoelt.

Ventilator met water

Heb je ooit al eens gehoord van een ventilator met water? Een ventilator met water is niet meteen het eerste waar mensen aan denken als ze het woord ‘ventilator’ horen, maar toch is het een bekende ventilatorsoort. Een ventilator met water is veel goedkoper dan een gewone ventilator en ook nog eens een stuk effectiever. Een ventilator zorgt niet alleen dat de ruimte waarin je het hebt geplaatst afgekoeld is, maar zorgt ook voor bevochtiging, tijdens de zomermaanden kan het zijn dat bepaalde kamers in je huis zo warm zijn dat er geen frisse lucht meer aanwezig is. Hiervoor is de ventilator met water ook een oplossing.

Ventilator met water soorten

Er bestaan een aantal verschillende soorten ventilatoren met water. Je hebt bijvoorbeeld de ventilator met water die je met een afstandsbediening van op afstand kan bedienen. Je hebt staande ventilatoren die je makkelijk met een hand naar een andere ruimte kan dragen, dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld elk uur de ventilator in een andere kamer kan plaatsen zodat elke kamer wel eens afgekoeld is en bevochtigd is. Ook heb je de draagbare ventilator met mistspray, dit is heel handig voor als je ligt in de tuin of in je bed en af en toe jezelf wilt laten afkoelen. De draagbare handventilator kun je ook gebruiken als je gaat wandelen of in de auto, etc.

https://duravert-portacool.com/ventilator-met-water/