0rk.nl
Image default
Cadeau

Wat voor sportprijzen passen bij jouw toernooi of evenement?

Een prijs in het vooruitzicht stellen bij een toernooi of evenement stimuleert de onderlinge competitie en kan het beste in mensen naar boven halen. De vraag is een beetje welke prijzen het beste bij het evenement passen. Ga je medailles bestellen of sportbekers? Misschien zelfs een kampioensschaal of een beeld? Welke prijzen je uitreikt hangen af van je evenement en je beschikbare budget. Dus wat koop je voor je geld?

De meest voorkomende sportprijzen

Bij een toernooi hangt de prijs vaak af van de aard van de sport. Bij een individuele sport zoals Judo of Boksen wordt vaak een beker gegeven. Organisatoren van toernooien voor teamsporten kiezen er vaak voor om medailles te bestellen. Zo krijgt ieder lid van het team een eigen prijs. Voor verenigingen bestelt men vaak ook een wisseltrofee die ieder jaar door één vereniging in de competitie wordt gewonnen. Dat is goed voor de sportieve rivaliteit tussen verschillende teams.

Sportbekers, medailles en andere prijzen online bestellen?

Jaren gelden moest je zelf nog je bus volladen met prijzen of een doos medailles op gaan halen. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is het bestellen van sportprijzen een stuk makkelijker geworden. Een medaille bestellen doe je simpel online en je hebt vaak de keuze uit talloze verschillende uitvoeringen. Het is zelfs mogelijk om je medaille aan te passen met een speciale inscriptie zodat deze perfect bij je toernooi of evenement past.

Sportprijzen: niet alleen voor sport!

We noemen het nu wel sportprijzen maar je kunt natuurlijk ook medailles en andere prijzen kopen voor andere evenementen. Of het nu een biercantus tijdens carnaval is of een cadeau voor Moeder- of Vaderdag, een gepersonaliseerde prijs is altijd leuk om te geven of om te ontvangen.

Dat werkt als volgt: je kiest een blanco medaille, sportbeker of andere prijs uit de collectie. Daarna kies je één van de afbeeldingen die je op de prijs af wilt laten drukken. Heb je zelf een betere afbeelding? Geen probleem! In een handomdraai heb je de afbeelding geüpload en kan deze op de prijs afgedrukt worden. Achter op de medaille of op de marmeren voet van de sportbeker kun je tot slot nog een persoonlijke boodschap laten afdrukken. Zo wordt het niet alleen persoonlijk maar ziet het er ook nog eens fantastisch uit. Extra voordeel: medailles bestellen doe je online bij een groothandel. Dat is veel goedkoper!