0rk.nl
Image default
Cadeau

Veel speedcubers ademen ongelijk in de richting van Gan-stenen

Feit is dat hun puzzels zijn gevuld met de modernste technologie, waardoor deze kubussen erg cool draaien. Het is niet alleen dat de meeste professionals de modellen van deze specifieke fabrikant gebruiken.

De Gan 356 XS 3x3x3 kwam in het najaar van 2019 op de markt. Gang nam enkele van de ideeën uit de MoYu 3x3x3-kubus van GuoGuan YueXiao EDM, verfijnde ze en perfectioneerde ze.

Een van de chips is de mogelijkheid om de sterkte van de magneten te veranderen. U kunt de verpaking verplaatsen waardoor de positie van de magneten ten opzichte van elkaar verandert. Er zijn 3 opties voor het bevestigen van randen: sterk, zwak en helemaal geen fixatie.

Gan verliet ook vervangbare moeren en schakelde over op een dubbel afstelsysteem. Hierdoor kan de kracht van de veren in de moer worden gevarieerd. Je hebt 6 posities beschikbaar, die dus 6 moeren voor je vervangen. Bovendien kunt u de kubusinstelling zelf wijzigen. We hebben zo’n opstelling al gezien in hun vorige model, de Gan 356 X Numerical IPG 3x3x3.

In totaal heb je 72 configuratie-opties. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om de kubus zelf aan te passen. En aangezien de kit geen extra onderdelen meer bevat, bleek de prijs lager te zijn dan die van de Gan X.

Als je op zoek bent naar een nieuw premium model, dan raden we zeker de Gan 356 X Es aan. Dit is een veelzijdig model dat bij bijna iedereen past! – Meer informatie over

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be