0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Apple komt met nieuwe mobiele telefoons

Niet zo lang geleden kwam Apple met de aankondiging van de nieuwste telefoons die ze uit zullen brengen. Ze komen met twee telefoons: iPhone 8 en iPhone X (spreek 10 uit). Normaal brengt Apple altijd eerst een s variant uit van de nieuwe telefoon. Dat zou dus de iPhone 7S zijn. Ze komen echter nu direct met de iPhone 8.

De iPhone X is totaal anders dan de voorgaande iPhones. Ze hebben deze telefoon geïntroduceerd vanwege het 10 jarig bestaan van de mobiele telefoon. De prijs zal vanaf €1159 zijn. Dit is erg prijzig en ik ben ook benieuwd of veel mensen de telefoon zullen kopen. Het design en de specificaties zijn wel heel anders dus het kan een hele goede telefoon worden. Er zijn anders wel net zulke goede telefoons van andere merken met een veel lagere prijs te koop.

Als je de nieuwste mobiele telefoons te duur vind kun je ook voor de refurbished telefoons van Momgo.nl kunnen kiezen. Deze mobiele telefoons zijn niet helemaal nieuw. Ze  zijn vaak teruggestuurd omdat er iets mis mee was wat nu dan gerepareerd is. Hierdoor is de telefoon niet meer nieuw maar is die vrijwel niet gebruikt. Dan krijg de mobiele telefoon de term refurbished. Bij Momgo.nl kun je bijvoorbeeld voor de iPhone 6 refurbished kiezen. De iPhone 6 is nog steeds een uitstekende telefoon en heel snel te noemen. De specificaties zijn erg goed en de telefoon gaat nog lang mee. De telefoon is niet zo duur meer, maar als je nog meer geld wilt besparen kun je er voor kiezen om een refurbished variant te kiezen. Ze zijn net zo goed als de nieuwe toestellen in de winkel alleen een stuk goedkoper omdat ze niet ‘nieuw’ genoemd mogen worden.  Als je geen mobiele telefoon zoekt maar een laptop kun je voor de Macbook refurbished kiezen. Net als bij de mobiele telefoons zijn deze laptops teruggebracht of was er iets mis mee wat nu weer opgelost is. Dit zorgt er voor dat de prijs gedaald is.

http://e-conomy.nl

Related posts

CBD werking

Groen, goener, groenst

Autolease.nl: jouw leasemaatschappij