0rk.nl
Image default
Toerisme

Ijssalon Nunspeet

Ijssalon Nunspeet: Froyo & Limburgia

Zin in een lekker bolletje ijs? Of twee, misschien wel drie? Bij Froyo & Limburgia in Nunspeet ben je op het juiste adres! Het aller lekkerste ijs in de regio vindt je bij Ijssalon Nunspeet Froyo & Limburgia. Dit ijscafé, koffiehuis en bonbon specialist is van alle markten thuis als het gaat om lekkernijen!

Ijssalon: De beste in regio Nunspeet

Zes dagen in de week vanaf 06:30 doen de medewerkers van Froyo & Limburgia hun best om deze naam waar te maken; de beste ijssalon van Nunspeet. Daarnaast zijn de vlaaien, taarten, bonbons en natuurlijk de koffie van vers gebrande bonen ook erg belangrijk. Voor de mensen die snel een ‘coffee to go’ nodig hebben of de mensen die gewoon rustig op het terras willen zitten en genieten van hun Frozen Yoghurt en het zonnetje, voor iedereen is er wat te halen. Door de gunstige ligging tegenover station Nunspeet en de bereikbaarheid met de auto is ook het even ophalen zo gedaan, als je bijv. een vlaai hebt besteld!

Kom jij ook langs?

De deuren van Froyo & Limburgia staan voor iedereen open, jong en oud. Heb je de heerlijke ambachtelijke bonbons al geproefd? Ook leuk voor een cadeautje, traktatie o.i.d. binnen familie en vriendenkringen! Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om gepersonaliseerde Leonidas bonbons met logo te bestellen als relatiegeschenk. Kom langs of neem een kijkje op de site en laat je verrassen door de heerlijke smaken van dit ijscafé!

http://www.froyolimburgia.nl/