0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Van parket heb je altijd lang pret!

Wil je een rustieke, sterke vloer dan is een parketvloer perfect voor jou. De houten delen zijn in verschillende vormen, formaten, soorten en kleuren te verkrijgen. Er is dus voor ieder wat wils!

Tevens zijn deze vloeren erg populair omdat ze erg lang meegaan. Je kunt deze vloeren zelfs kleuren en aan jou vloer weer een nieuwe twist geven! Zo kun je een parketvloer in de was zetten, maar ook lakken of met olie inwrijven.

Soorten parketvloeren

Kies je eenmaal voor een parketvloer, bedenk dan goed wat voor soort vloer je wil. Zo is er massief parket, deze moeten na gelegd te zijn opgeschuurd worden en tevens bewerkt.

Maar ook is er het zogenaamde ‘Lamelparket’.

Deze vloerdelen worden kant en klaar geleverd en zijn dus na het leggen klaar voor gebruik. Toch kiezen mensen vaker voor massieve vloeren, omdat deze toch net iets langer meegaat.

Echter gaan beide soorten erg lang mee en blijven ze erg mooi – dit is ook niet gek: zo kun je de vloer steeds weer opnieuw behandelen. Wil je een goede kwaliteit vloer, kies dan ook liever voor een van deze twee soorten in plaats van een laminaat vloer.

https://www.parket-winkel.be

Related posts

Waar moet een tweepersoonsbed aan voldoen?

Vliegensvlug je huis verkopen

Zomer komt er weer aan