0rk.nl
Image default
Bedrijven

De beste koffiemerken in Nederland

Sta jij ook uren lang te twijfelen bij het kiezen van de koffie. Thuis wil iedereen iets anders, je buren, je moeder en je man hebben allemaal een andere smaak als het aan komt op koffie. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, en elke koffie smaakt weer anders. Daarom is het nooit goed als je een bepaalde keuze maakt. Ik ga je in dit artikel helpen om een goede keuze te maken waar iedereen thuis, en natuurlijk ook jijzelf tevreden mee bent.

Koffiemerk 1: Nespresso.
Je kent het wel, Nespresso met hun slagzin “Nespresso, what else?” Iets anders dan Nespresso kan je je dus niet voorstellen. Veel mensen vinden Nespresso een goed merk, en dat is ook wel zo. De prijs is echter een flinke tegenvaller. Nespresso kost al gauw 50 cent per cup. Dan hebben we het al direct over die cups. Je kan niet snel een paar grote bakjes koffie zetten, je bent met deze cups dus gelimiteerd aan 1 kopje per minuut. Niet erg handig dus.

Koffiemerk 2: Douwe Egberts
Douwe Egberst is mijn favoriete koffie. Al ligt de prijs weer aan de hoge kant. Douwe Egberts is een Nederlands koffiemerk met veel verschillende soorten en smaken koffie. Bij Douwe Egberts kan je terecht voor filterkoffie, koffiebonen, oploskoffie, koffiecups en koffiepads. Ik gebruik meestal koffiepads maar ook hierbij weer het probleem dat je niet een grote thermoscan met koffie kan zetten.

Koffiemerk 3: Lavazza
Lavazza is een merk dat de meeste mensen waarschijnlijk niets zegt, maar het is mijn favoriete koffiemerk als ik gasten op bezoek heb. Dit koffiemerk heeft net als Douwe Egberts veel verschillende soorten koffie, met heerlijke smaken. Daarnaast doet Lavazza ook veel aan duurzaamheid, dus ben je iemand die hier rekening mee wilt houden dan is Lavazza de “to-go” optie voor jou. De koffiecups van Lavazza zijn trouwens ook stukken goedkoper dan die van Nespresso. Die Lavazza cups zijn dus een heel goed nespresso alternatief, als het aan mij ligt.

https://www.koffiecupster.nl/