0rk.nl
Image default
Telefonie

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Sinds twee jaar ben ik bezig met een commerciële opleiding en wat mij in die tijd erg is opgevallen is de groei van de online wereld, vooral op smartphones. Om daarop in te spelen heb ik besloten een goedkoop iPhone 6 hoesje te ontwikkelen.

iPhone 6 hoesje ontwikkelen

Voor een lage prijs een zo sterk mogelijk iPhone 6 hoesje ontwikkelen, dat is het doel dat ik voor ogen had toen ik begon. Ik heb zelf ook al meerdere malen een smartphone gehad en de bestendigheid van die toestellen valt toch altijd weer tegen. Nu zijn er inmiddels wel enorm veel hoesjes op de markt, maar geen enkel hoesje biedt echt de zekerheid dat de smartphone schadevrij blijft. Dat is echt iets waar ik als intensief smartphone-gebruiker behoefte aan had, vandaar dat ik besloten heb gewoon zelf zo’n hoesje te ontwikkelen.

Afkijken

Een iPhone 6 hoesje dat het toestel dus echt beschermt tegen klappen, dat is wat het eindresultaat moest worden. In het begin ben ik vooral veel hoesjes gaan kopen om te zien hoe ze klappen konden opvangen en van welke materialen ze gemaakt waren. Nadat ik enkele weken verder was voordat ik eindelijk een overzicht had van de betere hoesjes op de markt en de materialen die daarvoor gebruikt worden, begon pas mijn echte traject.

Trots

Ik had voor mezelf al wel besloten welke materialen ik moest gebruiken voor een stevig hoesje en dat de hoesjes gewoon basic moesten zijn. Het enige doel van mijn hoesjes was om te voorkomen dat de smartphones schade op lopen. Het heeft een lange tijd geduurd voordat ik een goedkope producent had gevonden en uiteindelijk zijn mijn hoesjes twee maanden geleden in productie gegaan. Totaal tegen mijn verwachting in was de vraag naar mijn hoesjes in het begin echt enorm, vandaar dat de producent overuren moest draaien. Terugkijkend op dit avontuur ben ik enorm trots op mezelf dat ik dit heb kunnen bereiken.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes