0rk.nl
Image default
Bedrijven

Zorg op maat door praktijk voor verloskundigen Alblasserwaard Oost

Vertrouwde begeleiding door de verloskundige Alblasserwaard

Heeft u verloskundige zorg nodig in Alblasserwaard Oost? De Bakermolen Verloskundigen uit Alblasserdam bestaat uit een enthousiast team van vijf verloskundigen met veel kennis en ervaring. Zij houden in diverse dorpen spreekuur, zoals Nieuw-Lekkerland, Streefkerk en Groot-Ammers, of komen naar u toe voor controles. De intake, bloedafnames en echo’s bij deze verloskundige Alblasserwaard Oost vinden plaats op de hoofdlocatie in Alblasserdam. Het team rijdt de hele polder door voor de beste zorg op verloskundig gebied!

Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard Oost met persoonlijke aanpak

Bij De Bakermolen Verloskundigen kunt u terecht voor alle begeleiding rond de zwangerschap en kraamtijd en staan uw persoonlijke wensen centraal. De echo’s worden in de eigen praktijk uitgevoerd, want de verloskundigen Daniëlle, Suzan, Priska, Sabine en Petra zijn tevens gediplomeerde echoscopisten. Desgewenst is bij deze verloskundige Alblasserwaard Oost ook prenatale screening mogelijk. U leert alle verloskundigen kennen en krijgt nooit te maken met een onbekend gezicht. Met persoonlijke aandacht en zorg van een hoge kwaliteit wordt u zo goed mogelijk voorbereid op de komst van uw kind, of het nu om uw eerste, tweede of zoveelste gaat.

Verloskundige Alblasserdam met eigen echokamer

Alle benodigde echo’s, zoals vroege echo’s en de termijnecho, worden in gezondheidscentrum Dok 11 in Alblasserdam gemaakt door uw eigen verloskundige van De Bakermolen. Daniëlle de Groot is gespecialiseerd in het maken van twintigwekenecho’s en groeiecho’s. Ook een pretecho behoort tot de mogelijkheden. De echo’s van het geavanceerde apparaat van De Bakermolen Alblasserdam hebben een hoge kwaliteit en u kunt ze downloaden op uw eigen smartphone.

Deze verloskundige Alblasserdam helpt u graag verder met al uw vragen. Ook voor aanstaande vaders is de komst van een baby een grote verandering, daarom biedt de website van deze praktijk ook veel informatie voor de partner. Het verloskundigenteam Alblasserwaard Oost kijkt ernaar uit om u bij te staan in deze bijzondere periode!

https://www.debakermolen.nl/

Related posts

Mulder Yacht Design & Naval Architecture

De belastingdienst zorgt voor problemen

Een goedkope boxspring kopen?