0rk.nl
Image default
Bedrijven

Wat kun je allemaal met etiketten doen?

We kunnen ons eigenlijk geen kantoorboekhandel voorstellen zonder etiketten in hun assortiment. We gebruiken ze namelijk massaal, op boeken, verhuisdozen, blikjes eten en zelfs op klappers. Etiketten zijn er in zóveel verschillende maten dat ze ontzettend veel doeleinden hebben.

De hele kleintjes, van bijvoorbeeld amper 2 cm breed kun je gebruiken als prijsstickertjes op producten in een winkel. De grotere exemplaren gebruik je om je naam op te zetten, deze kun je op je agenda plakken, op boeken of andere producten waarvan duidelijk moet zijn dat ze van jou zijn. Nog grotere etiketten kun je gebruiken om adressen op te schrijven als je een pakketje verstuurt. Dit ziet er namelijk veel mooier uit dan wanneer je het adres op de doos zelf zou schrijven.  

Etiketten stickers voor adressen

Vrijwel altijd zul je etiketten in stickervorm tegenkomen. Dit is dan ook de meest praktische vorm. je kunt ze dan gelijk plakken op het oppervlak waar je ze wilt hebben, en hoeft niet zelf met lijm aan de slag.

Ze zijn zowel verkrijgbaar met ruimte tussen de stickertjes, zodat je ze er makkelijk af kunt halen, als tot de rand van het papier. Er bestaan namelijk ook speciale etiketten waar je op kunt printen. Deze zijn meestal van A4 formaat. Op dit vel zitten dan vier stuks, die je eraf kunt halen en kunt gebruiken nadat je ze geprint hebt.  

Label alles wat van jou is

Als je samenwoont met huisgenoten en je gebruikt samen een koelkast, dan is het wel zo makkelijk als je weet welke producten van jou zijn. Je kunt daarvoor hele kleine mini etiketten gebruiken. Daar schrijf je heel klein je naam op, of je voorletters, en deze plak je op de etenswaren en producten in de keuken die van jou zijn.

Het is een handige manier om onderscheid te maken tussen al die verschillende producten, en je gooit ze daarna gewoon weg met de verpakking.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten

Related posts

Voor uw lasklus zoekt u een betrouwbaar lasbedrijf

Adverteren via Zoekmachines

Automatisering in de 21e eeuw