0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Belos Pés Pedicure Ommen

Belos Pés Pedicure Ommen

Belos Pés Pedicure is een vakbekwame pedicure gevestigd in Ommen. Bij Belos Pés staat klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dat is dan ook een van de redenen dat wij trainingen en cursussen blijven volgen om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voeten worden vaak onderschat terwijl het juist zo belangrijk is om deze goed te verzorgen. Het is dan ook onze taak om klanten te voorzien van passend advies bij voetklachten. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat voetklachten niet terugkeren of voorkomen worden. Vaak wordt er gedacht dat een pedicure alleen ingeroepen kan worden bij voetklachten, maar u kunt bij Belos Pés ook terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling zoals een voetmassage of een lekkere voetscrub. Een goede verzorging van de voeten kan veel klachten voorkomen. Belos Pés Pedicure Ommen is lid van de brancheorganisatie “Provoet” voor pedicures.

Aanbod pedicure behandelingen

Belos Pés pedicure biedt de volgende behandelingen:


Esthetische behandelingen

Nagels knippen/vijlen

Nagelomgeving verzorgen

Ingegroeide nagels

Kalknagels

Eelt verwijderen

Kloven verhelpen

Likdoorns verwijderen

Voetbalsem aanbrengen


Spa Pedicure

Voetbad

Voetscrub

Voetmasker

Voetmassage


Nagels lakken (hand of voet)

Basic-nagellak

Gel-nagellak

Esthetische behandelingen

Heeft u last van voetklachten zoals; kalknagels, eelt, likdoorns of kloven dan kunt u een (of een combinatie) van deze behandelingen boeken. Voetklachten zijn ontzettend vervelend en wij begrijpen als geen ander dat u hier snel vanaf wilt. Uiteraard wordt u voorzien van passend advies zodat deze klachten niet meer terug komen.

Spa Pedicure behandelingen

De Spa Pedicure behandelingen zijn luxe behandelingen die extra verzorging en ontspanning bieden voor uw voeten. Gun u zelf een heerlijk ontspannende voetbehandeling zodat uw voeten er weer even een tijdje tegenaan kunnen. De behandelingen kunnen uiteraard met elkaar gecombineerd worden.

Nagels lakken (handen of voeten)

Maak uw voetbehandeling af met een mooie basis nagellak of een gellak. Een gellak is een nagellak op basis van gel die in ieder geval twee weken lang blijft zitten. Het verwijderen van de gellak doen wij ook weer voor u. Dit gaat namelijk net iets anders als het verwijderen van een basis nagellak. Zijn uw voeten nog niet klaar voor de lente? Maak dan snel gebruik van onze nieuwe gellak actie!

Waarom kiezen voor Belos Pés Pedicure Ommen

Onze salon is recent opnieuw ingericht en is van alle gemakken voorzien. Onze behandelstoel heeft zelfs stoelverwarming om het u zo aangenomen mogelijk te maken. Bent u slecht ter been, beschikt u niet over eigen vervoer of vindt u het gewoon prettiger dat de pedicure bij u thuis komt voor een pedicure behandeling, dan is dat geen probleem. Naast het feit dat we een eigen salon hebben aan huis, werken we namelijk ook als ambulant pedicure en komen we regelmatig bij de mensen thuis. Zo kunnen wij uw voeten behandelen in uw eigen vertrouwde omgeving. We zorgen dan zelf voor alle benodigdheden zodat wij u kunnen voorzien van de juiste voetbehandeling. Hier vind je alle informatie over de pedicure in Ommen.

https://belospes-pedicure.nl/