0rk.nl
Image default
Bedrijven

Professioneel jacht design | Cor D. Rover

Cor D Rover, voor een professioneel jacht design

Beschikt u over een mooie jacht en bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel jacht design verzorgt? Zoek dan niet verder en maak kennis met Cor D. Rover. Wij helpen u graag verder met het vernieuwen van het interieur van uw jacht en kunnen ook geheel nieuwe motorjachten ontwerpen. Als professionele designstudio voor jachten weten we als geen ander hoe we een jacht een exclusief, uniek uiterlijk kunnen geven. Bij het ontwerpen houden we nauwkeurig rekening met al uw voorkeuren om het door u gedroomde resultaat te realiseren. Het resultaat is een jacht ontworpen op basis van uw stijl.

http://www.youtube.com/watch?v=hTOT5JeiBMc

Een ontwerp op basis van uw voorkeuren

Als professionele design studio beschikt Cor D. Rover over ruim 30 jaar aan ervaring in het ontwerpen van jachten. Wij kunnen zowel uw interieur als het exterieur voor u ontwerpen design. Tijdens het proces zetten we nauwkeurig uiteen wat uw wensen zijn, zodat die de basis kunnen vormen voor het ontwerp. Wij zijn helder in de communicatie en zorgen voor veel interactie, zodat u betrokken blijft tijdens het ontwerp proces. Zo leveren we zowel 2D als 3D plannen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het design en u nooit voor verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor Cor D. Rover?

Door ons bedrijf in te schakelen voor het ontwerp en design van het exterieur en/of interieur van een jacht geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • 2D CAD-plan en 3D computeranimaties;
  • Een team dat over veel kennis en expertise beschikt;
  • Duurzame producten;
  • Altijd een fraai design;
  • Heldere communicatie door middel van korte lijnen;
  • Ruime ervaring!

Bezoek gelijk onze website!

Voor meer informatie over ons bedrijf of het laten ontwerpen van een jacht kunt u verder kijken op onze website. Ook kunt u contact opnemen door even te bellen naar 0184 609 333. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen en de mogelijkheden te bespreken.

http://cor-d-rover.com/