0rk.nl
Image default
Bedrijven

Met een creditcard kunt u overal betalen

Met een creditcard kunt u overal betalen

Of u nu uw vakantie boekt of vaak op reis bent in het buitenland met een creditcard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Een Nederlandse bankpas wordt namelijk niet altijd en overal geaccepteerd in het buitenland. Met een creditcard bent u er dus zeker van dat u overal ter wereld kunt betalen. Wilt u profiteren van wereldwijd betaalgemak? De creditcards van Visa zijn de meeste geaccepteerde creditcards ter wereld. Wereldwijd kunt u op meer dan 38 miljoen plaatsen betalen of reserveren met een Visa creditcard.

Wat is het verschil tussen een creditcard en een pinpas

Het verschil met een creditcard en een pinpas is dat uitgaven niet direct worden afgeschreven. Ook kunt u met een creditcard op veel meer plekken in het buitenland betalen dan met een pinpas. Met een Visa Card kunt u op meer dan 38 miljoen plaatsen betalen of reserveren. Daarnaast zijn er ook kosten verbonden aan geld opnames met een creditcard in zowel binnen- als buitenland. Voor een bankpas geldt dat er alleen kosten verbonden zitten aan pinnen in niet-Europese landen. Een ander verschil is dat u met  een creditcard standaard extra zekerheid hebt met bijvoorbeeld de aankoopverzekering.

Een creditcard kunt u eenvoudig aanvragen

Wilt u een creditcard aanvragen? Dan kunt u de creditcard online aanvragen. Een creditcard aanvragen kan eenvoudig online via uw bank, maar er zijn ook een aantal creditcardverstrekkers die bankonafhankelijk zijn. Het voordeel van een bankonafhankelijke creditcard is dat u niet gebonden bent aan één type creditcard die uw bank aanbiedt.

Vaak bieden deze creditcards ook geen speciale extra’s zoals een aantrekkelijk spaarprogramma of een uitgebreide aankoop- en/of reisverzekeringen. Als u kiest voor een bankonafhankelijk creditcard, dan kunt u dus zelf bepalen of u een Mastercard, American Express of een Visa creditcard wilt aanvragen. Ook profiteert u van extra voordelen.

Aankopen zijn met een creditcard vaak verzekerd

Vrijwel alle aankopen die u met uw creditcard doet, zijn meestal verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dit is een aankoopverzekering. Per creditcard verschillen de aantal dagen dat u verzekerd bent. Zo zijn er creditcards met een aankoopverzekering van 90, 180 en 365 dagen.

Kosten & Rente creditcard

De kosten van een creditcard lopen zeer uiteen. Bij uw bank is een creditcard onderdeel van uw betaalpakket en vaak betaalt u hier een extra bijdrage voor. Dit bedrag ligt meestal tussen de € 1,00 – € 3,00 per maand. Dit is ook afhankelijk van de type creditcard. De jaarlijkse bijdrage van een bankonafhankelijke creditcard varieert vanaf € 16,00 tot aan € 700 per jaar voor een platinum creditcard. Maar veel creditcards zijn het eerste jaar gratis. U betaalt voor het eerste jaar dus geen jaarlijkse bijdrage.

Naast de jaarlijkse bijdrage kunt u ook kosten hebben voor contant geld opnemen, betalen in een andere valuta dan de euro, papieren rekeningoverzicht en gespreid betalen faciliteit. Voor gespreid betalen, betaalt u een rente over het opstaande bedrag. Deze faciliteit moet u aanvragen bij de creditcardaanbieder en hiervoor moet u een kredietovereenkomst voor tekenen. De meeste creditcardverstrekkers schrijven het openstaand bedrag automatisch af. U betaalt dus geen rente over het openstaande bedrag.

Geniet van het gemak van een creditcard

Hopelijk hebben we u met deze informatie een inzicht gegeven in de verschillen, de kosten en de type creditcards. Wilt u kunnen profiteren van wereldwijd betaalgemak? Met de Miles & More Visa Card profiteert u van het allergrootste betaalnetwerk en kunt u op meer dan 38 miljoen plaatsen betalen of reserveren. Ook spaart u miles met elke uitgave die u vervolgens in kunt wisselen voor vluchten met o.a. Lufthansa, Brussel Airlines, hotels en autohuur. Tot slot profiteert u van een uitgebreide aankoopverzekering en reisverzekering.

Ontdek hier meer over de Miles & More Visa Cards.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/

Related posts

Gezond roken?

Zo richt je je woonkamer in

Schuifraam Op Maat