Met een creditcard kunt u overal betalen

Als u veel op reis bent, is het zeer de moeite waard om een creditcard te kopen. Als u namelijk een creditcard op zak heeft, kunt u er zeker van zijn dat u overal ter wereld uw betalingen kunt uitvoeren met uw creditcard. Een reguliere bankpas is namelijk niet altijd toereikend en in sommige landen worden Nederlandse bankpassen ook niet geaccepteerd. Als u daarom graag veel betaalfrustratie wilt voorkomen, dan nodigen wij u van harte uit om bij ons een creditcard aan te vragen. Wij kunnen u op heel korte termijn helpen aan een creditcard waardoor u snel onbezorgd op reis kunt gaan.  

Een creditcard kunt u eenvoudig aanvragen

Banken verstrekken niet zomaar iedereen een creditcard. Zij willen er namelijk zeker van zijn dat u in staat bent om de schulden die u met een dergelijke creditcard gaat maken, aan het eind van de maand terug kunt betalen. Het principe van een dergelijke kaart is namelijk dat u een bedrag kortdurend leent. Aan het eind van de maand krijgt u een overzicht van de gemaakte kosten en deze kosten worden dan van uw rekening afgeschreven. Wij vragen veel minder zekerheden van u zodat u veel sneller een creditcard kunt aanvragen. Wij hopen daarom dat wij uw aanvraag snel tegemoet mogen zien.

   

Heeft u nog vragen?

In de hoop dat wij u een helder beeld hebben kunnen schetsen van onze diensten en mogelijkheden, willen wij u uitnodigen om vandaag nog een aanvraag bij ons in te dienen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk verwerken zodat u op heel korte termijn van ons te horen krijgt of wij u kunnen helpen of niet. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten en producten, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/

About