0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag decoratie voor binnen en buitenshuis

Fraaie decoratie met een Kunsthaag

Mocht u veel thuis zijn al denkend dat het interieur wel wat opgefrisd mag worden, denk dan eens aan een Kunsthaag. Dit zal zeer leuk staan binnenshuis en is weer eens wat anders dan een schilderij.

Verfraai de woonkamer met een Kunsthaag of iets groens in de toiletruimte of werkkamer. Met een Kunsthaag is er in een paar minuten een mooie groene omgeving te maken en daar is geen dure hovenier voor nodig.

Een Ideale interieurdecoratie

Een Kunsthaag is ideale oplossing in uw interieur, op deze manier wordt er een gezellige sfeer gecreeerd. Het is duurzaam en voordelig omdat het niet hoeft te worden weggegooid, de kunsthaag kan altijd weer van pas komen elders in de woning.

Een ecthe eyecatcher

Met een stijlvolle decoratie heeft u een echte eyecatcher te pakken en zult u echt positieve reacties ontvangen en bovendien werkt meer groen in uw interieur ontspannen, neemt stress weg en zorgt voor geluiddemping, dus een betere acoustiek.

Een net echt lijkende kunsthaag wandmat in Jungle style, daar is een mooie groene wand van te maken, hiermee haalt u echt een professionele volle wandmat in huis. 

Al onze kunsthagen zijn eenvoudig te plaatsen en naar elk gewenst formaat te maken. Mocht u het zat zijn en elders willen ophangen dan kunt u ze weer makkelijk verplaatsen.

Kunsthaag is ideaal voor o.a.;

  • Decoratie in de woonkamer
  • Gezelligheid in bijvoorbeeld de serre
  • Aankleding in de badkamer
  • Buitengebruik voor houten hek, betonnen muur, witte muur
  • Ideale hekwerkbekleding
  • Balkon decoratie

Zoek dus niet verder naar mooie decoratie in uw bedrijf, een blikvanger besteld u in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/