0rk.nl
Image default
Verbouwen

Een goed en goedkoop bed

Het is eindelijk zo ver, je gaat op jezelf wonen. Na jarenlang te leven in hotel papa en mama ga je nu zelfstandig wonen. Je hebt aan alles gedacht en bent klaar om te gaan verhuizen. Wanneer je aankomt op je nieuwe woonplek valt je op dat het kleiner is dan je had verwacht en daardoor je bed niet gaat passen. Een nieuw bed is dus nodig want je kunt niet gaan slapen op een luchtbed. Hoe ga je dit oplossen terwijl je bijna geen geld meer hebt en daardoor een nieuw bad veel te duur is voor jou. Heb je toevallig de mogelijkheid om aan pallets te komen? Ja? Mooi lees dan snel verder! 

Een sterk pallet bed 

Een bed van pallets is niet alleen goedkoop maar ook nog heel erg stevig. Daarnaast, geeft het je slaapkamer een unieke uitstraling die je nergens anders zal vinden.De Ikea,Leenbakker of Kwantum kan je niet helpen om zo een uniek bed te krijgen. Sommige speciaalzaken verkopen ze al kant en klaar maar dan betaal je nog steeds erg veel voor het uiteindelijke bed. Het is veel beter om dit zelf te maken want zo bespaar je geld en ben je ook nog eens actief bezig. Een echte win win situatie dus. 

Hoe maak ik eens stevig bed 

Voor je met je project kan beginnen is het natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe je zo een soort bed precies in elkaar zet. Het meest belangrijke materiaal zijn natuurlijk de pallets. De pallets kun je misschien gratis krijgen van je lokale supermarkt of bouwmarkt. Let er wel op dat in veruit de meeste gevallen deze pallets niet meer heel stevig zijn of al kapot zijn. De onderneming zal de pallets niet zonder reden wegdoen. Kapotte of rotte pallets gaan je niet helpen bij het maken van een pallet bed. Zorg daarom voor stevige sterke en bij voorkeur nieuwe pallets. Zorg er ook voor dat je een zaag, hamer en spijkers bij de hand hebt. Wil je je bed nog een unieke uitstraling geven? Breng dan een laagje verf aan. Je kunt deze verf halen bij je plaatselijke bouwmarkt. 

Kan ik het kant en klaar kopen 

Heb je geen tijd om je eigen pallet bed in elkaar te zetten? Geen probleem zoals ik eerder aangaf kun je eenvoudig een pallet bed aanschaffen bij je plaatselijke Leenbakker. Wil je echter zekerheid dat je bed van een goede kwaliteit pallets is en daardoor enkele jaren meegaat? Kies dan voor palletdeal. Palletdeal verkoopt palletbedden van hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs. Daarnaast, verkopen zij hoge kwaliteitspallets die jij kan gebruiken voor je pallet bed. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/