0rk.nl
Image default
Bedrijven

Een Kapstok Uitkiezen | Moonen Import Export

Een geschikte kapstok uitkiezen

Een geschikte kapstok uitkiezen is lastiger dan dat de meeste mensen zouden denken. Vaak kopen mensen een willekeurige kapstok en zijn ze hier later toch ontevreden over. De geschikte kapstok verschilt per ruimte waarin deze wordt gezet en moet goed kunnen opgaan in de algehele sfeer van de kamer waarin deze wordt geplaatst. Ook moet er goed worden nagedacht door de mensen die de kapstok plaatsen over hoeveel aanloop er is wat betreft de mensen die langskomen en eventueel een jas willen ophangen. Dit bepaald uiteindelijk het aantal haken en de vorm die de kapstok moet hebben om hier optimaal bij te passen.

Wanneer een kamer of gebouw waar de kapstok wordt geplaatst veel aanloop heeft moet het aantal haken van deze kapstok ook worden opgeschroefd. Een voorbeeld hiervan is een druk kantoor dat veel klanten moet ontvangen die allen hun jas willen ophangen (of de lounge van dit kantoor waar de klanten voor het eerst worden opgevangen). 

Een kapstok heeft meerdere functies. Het wordt uiteindelijk uiteraard enkel gebruikt voor het ophangen van jassen. Dit is de praktische kant die iedere kapstok bezit. Maar, daarnaast bezit het ook een esthetische kant die veelal wordt onderschat door kantoren of bedrijven die de kapstokken plaatsen. De kapstok is in veel gevallen immers een van de eerste dingen die een potentiele klant van een bedrijf ziet. Dit betekent dat de kapstok bijdraagt aan de eerste indruk die een bedrijf op de potentiele klant kan maken. Wanneer deze goed is en verloopt naar wens kan het de kans op een aankoop vergroten waardoor de kapstok in sommige gevallen zelfs omzetverhogend kan werken.

Om de juiste kapstok uit te kiezen moet de ruimte worden  bekeken waarin deze dient te worden geplaatst. Wanneer deze ruimte erg krap of klein is kan er alleen een kleinere kapstok worden geplaatst waardoor er ruimte overblijft voor andere belangrijke zaken. Een goede keuze hierbij kan dan een hangende kapstok zijn waarmee toch nog veel jassen kunnen worden opgehangen. Wanneer er meer ruimte is voor een kapstok kan de keuze al snel vallen op een staande kapstok (waar vaak in de praktijk minder jassen op kunnen worden gehangen).

Wel is een groot voordeel van deze kapstok dat de esthetische kwaliteit relatief hoog ligt waardoor de eerste indruk wordt verbeterd. 

Bent u op zoek naar een kapstok die past bij de ruimte waarin u deze wilt zetten? Bekijk dan de website van Moonen Import Export.

https://www.moonenimportexport.nl/receptie/kapstok/