0rk.nl
Image default
Tweewielers

Cortina E-U4: dé elektrische fiets van nu!

Cortina E-U4

De Cortina E-U4 kan het best worden omschreven als de e-bike die alles heeft. Omdat de fiets zo uitgebreid is en overal op gelet is bij het ontwerp, is de fiets dus ook zeer aantrekkelijk voor een breed publiek. Om die reden is het ook goed te begrijpen dat de fiets al regelmatig goede beoordelingen heeft mogen ontvangen uit verschillende tests. Daarbij wordt zowel gescoord op prestaties als op design. De elektrische fiets heeft meerdere unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat deze echt eruit springt ten opzichte van andere bikes. Daarmee is de Cortina elektrische fiets een zeer serieuze optie voor iedereen die een elektrische fiets wenst.

Accu van de toekomst

Als er één aspect is waar de Cortina E-U4 alle concurrenten aftroeft, dan is het wel op het gebied van de accu. Natuurlijk is de accu zeer sterk en kan deze elk type fietstocht, kort of lang, gemakkelijk aan. Wat vooral opvalt is dat de accu compacter is dan ooit. Lichter en dunner dan deze accu is bijna niet meer mogelijk. Zonder dat dit gevolgen hoeft te hebben voor de prestaties van de elektrische fiets. Het wordt zelfs alleen maar gemakkelijker om er snel mee te fietsen. Dat is natuurlijk een hele goede reden om juist voor dit model te willen kiezen.

Volledige controle

Ook positief als het gaat om de Cortina E-U4, is dat je de volledige controle over de fiets hebt. Dat heb je ook nog eens op elk gewenst moment. Dat is bijvoorbeeld te danken aan het display. Op die Mobi-drive display is precies bij te houden wat de prestaties van de voorwielmotor zijn. Daar kan je dan als fietser ook naar handelen. De ideale stand en de ideale snelheid op elk gewenst moment is zo wel heel gemakkelijk te verzorgen. Zeker ook omdat de bediening aan de linkerkant van het stuur letterlijk bij de hand te houden is. Dat maakt het simpel.

Knappe afwerking

De mogelijkheden op praktisch gebied zijn in ieder geval op orde. Ook fijn is de knappe afwerking van de Cortina E-U4. De tijd voor de ontwikkeling werd niet alleen gebruikt voor het verbeteren van de prestaties van de elektrische fiets. Ook werd er veel tijd besteed aan het fraaier maken van het design. Wil je een fiets waarop je gezien mag worden, dan is de Cortina E-U4 wel een hele goede keuze te noemen. Het oog voor detail is verbluffend. Waarbij chique en praktisch voortdurend hand in hand zijn gegaan. Dit maakt dit rijwiel een gewild model onder allerlei verschillende doelgroepen. Cortina fietsen: de fietsen van nu!

 

https://fietsvergelijkers.nl/