0rk.nl
Image default
Winkelen

3 redenen waarom je een luiertas zou moeten hebben

Er is nogal een discussie over de vraag of een luiertas nou echt nodig is of niet. Babyspullen kun je namelijk in iedere tas doen en meenemen toch? Natuurlijk is niet iedereen die met een baby op stap gaat verplicht om een luiertas te hebben, maar handig is het zeker wel! In dit artikel geven we 3 redenen waarom je een luiertas zou moeten hebben.

1. Alles bij elkaar

In een luiertas kun je alle babybenodigdheden netjes bij elkaar stoppen. Zo’n luiertas kun je gewoon op een vaste plek in huis zetten en altijd meenemen als je met de baby op pad gaat. Ook is zo’n luiertas handig als de baby even naar de oppas of opa en oma gaat, want met een goedgepakte luiertas weet je zeker dat je baby niets tekort zult komen. Meestal zit er ook een opvouwbaar verschoningsmatje bij en dat is natuurlijk ook fijn als je met je baby onderweg bent.

2. Luiertassen hebben een handige indeling

Het grote voordeel van een luiertas ten opzichte van andere tassen is dat een luiertas een handige indeling heeft. Een luiertas heeft namelijk veel vakjes die speciaal bedoeld zijn voor babyspulletjes, zoals een flesje, speelgoed en luiers. Deze zou je natuurlijk gewoon los in een tas kunnen doen, maar als je een baby hebt dan wil je gewoon snel en makkelijk overal bij kunnen! Daarom is een luiertas net wat handiger dan een normale tas.

3. Luiertassen zijn hip!

Denk je bij luiertassen aan grote lompe tassen? Dan heb je het verkeerd, want luiertassen zijn tegenwoordig hartstikke hip! Veel tassenmerken hebben van hun populairste handtassen namelijk een speciale luiertas-versie gemaakt en dus zul je aan de buitenkant niet zien dat het om een luiertas gaat. Een luiertas zal daarom echt niet onderdoen aan een normale handtas, dus je kunt ook als moeder er gewoon nog steeds trendy bijlopen. En als je baby wat groter geworden is en je geen hele tas vol babybenodigdheden meer mee hoeft te nemen, kan zo’n luiertas of verzorgingstas nog prima door als werktas bijvoorbeeld. Tassen met een handige vakindeling zijn namelijk nooit een miskoop!

Luiertassen van topmerken zoals Burkely, MYOMY en Micmacbags koop je natuurlijk bij Marington.nl!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/