0rk.nl
Image default
Tweewielers

Zorgeloos fietsen met de Gazelle Puur NL

Fietsen en fietstochten zijn bezig aan haar tweede jeugd in Nederland. Juist nu in coronatijd: de sportschool is gesloten en het aantal recreatieve activiteiten zijn beperkt. Hollanders zijn nu eenmaal een fietsvolk. En omdat we steeds minder leuke dingen kunnen ondernemen, is fietsen anno 2021 ineens weer een geliefde hobby; een lekker eindje rijden na een dag of week thuiswerken. Om plezier uit fietsen te halen is een fatsoenlijke tweewieler natuurlijk wel van belang. Bij Aanbiedingsfiets weten ze de perfecte fiets hiervoor: de Gazelle Puur NL. De Gazelle Puur NL is namelijk dé ideale fiets voor het rustige Nederlandse landschap. Deze fiets komt in meerdere soorten, voor dames én heren! 

Gazelle Puur NL N7

De Gazelle Puur NL 7 is een top of the line transportfiets. Hij is ideaal om een eindje op te fietsen, een boodschap te doen of een tochtje op te maken. De Gazelle Puur NL is stevig doch stijlvol: hij komt in matzwart of matbruin. Wat fijn is aan de Gazelle Puur NL 7, is dat de fiets in dames- en herenmodellen beschikbaar is; de Gazelle Puur dames en de Gazelle Puur heren zijn allebei van topkwaliteit.

Gazelle Puur NL N3

De Gazelle Puur NL 3 is het iets goedkopere broertje van de Gazelle Puur NL 7. Kwalitatief is hij even goed hoor! De Gazelle Puur NL 7 heeft slechts andere specificaties – zoals een Shimano Nexus 7 versnelling. De Gazelle Puur NL 3 heeft juist een Shimano Nexus 3 versnelling, en die is nu eenmaal goedkoper. Ook de Gazelle Puur NL 3 is beschikbaar voor iedereen, zo zijn er Gazelle Puur dames én een Gazelle Puur heren – ook in de NL 3 serie.

Gazelle Puur NL elektrisch

Houdt u niet van hard trappen? Of bent u wat ouder? Geen probleem, het Nederlandse merk houdt werkelijk overal rekening mee. Zo is er ook een Gazelle Puur ebike, de Gazelle Puur HFB. Ook deze is beschikbaar in meerdere kleuren en dames- en herenmodellen. De Gazelle Puur ebike heeft een actieradius van maar liefst 75 kilometer, ideaal dus!

Gazelle Puur NL Midnight

De Gazelle Puur NL is beschikbaar in meerdere kleuren. Sommige modellen zijn uitgerust met een unieke laag verf; zo komt de Gazelle Puur NL N3 ook in het oranje. De bekendste Gazelle Puur NL kleur, is echter – je raadt het misschien al – zwart. Stijlvol en tijdloos. Zo zijn de Gazelle Puur NL Midnight N3 en de Gazelle Puur NL Midnight N7 beide mooie zwarte tweewielers. Deze zijn beschikbaar in zowel dames- als herenmodellen.  

Gazelle Puur NL kopen?

Omdat de Gazelle Puur NL van origine een transportfiets is, zijn er ook speciale Gazelle Puur kratten voor voorop de fiets. Ideaal wanneer je boodschappen moet doen of andere spullen vervoeren. Ben je enthousiast geworden over de Gazelle Puur NL? Aanbiedingsfiets meerdere modellen in het assortiment: de Gazelle Puur NL 7, de Gazelle Puur NL 3 en natuurlijk de Gazelle Puur NL elektrisch.

https://www.aanbiedingsfiets.nl/

Related posts

Jongensfiets 24 inch

Scooter Leasen

Cortina E-U4: dé elektrische fiets van nu!