0rk.nl
Image default
Bedrijven

Aparte huisdieren

Sommige mensen zien het niet zitten om een normaal huisdier zoals een hond, hamster of kat te hebben. Vandaag hebben we daarom drie aparte huisdieren verzameld.

 

Schorpioen

Laten we eerlijk zijn, ze hebben de neiging om zeer unieke huisdieren te zijn en ze zien eruit als iets uit de duivelse nachtmerrie. Voordat ik begin, schorpioenen houden veel fysiologische kracht vast die geassocieerd wordt met hun zicht. Astrologisch worden ze vaak gezien als sterk van kracht en dit is een goede rede voor eigenaars om hun favoriete exotische huisdieren te houden.

 

Schorpioenen kunnen steken met hun angel en hun eigenaren zeker pijn doen. In tegenstelling tot andere dieren, zijn schorpioenen een duidelijke no-go voor kinderen. Schorpioenen vereisen deskundige zorg en behandeling van ervaren personen.

 

Boa constrictor slang

Deze slang geeft mij een hartaanval. Maak je klaar om je vriendin te verliezen, als je een van deze slechte jongens bij je hebt. In tegenstelling tot de meeste slangen van de wereld zijn boa constrictors wurgslangen, wat betekent dat ze groot en niet-giftig zijn en ze doden door hun prooi te wurgen. Ondanks dat het rare huisdieren zijn, zijn ze vrij populair onder liefhebbers. Boa constrictors hebben de neiging om langer te worden dan anderhalve meter, meer afhankelijk van de soort. Gezien de grootte zal het gewicht dienovereenkomstig te groeien. Omdat boa constrictors uit het Amazonegebied komen, moeten de omheiningen voor hen hoog en verwarmd zijn om hun natuurlijke habitat het best na te bootsen.

 

Koe

Een schorpioen en een boa constrictor zien er angstaanjagend uit, maar een koe ziet er heel lief uit. Toch is ook een koe door zijn formaat geen normaal huisdier. Normaal staan koeien in de wei of in de stal te genieten van een goede stal inrichting met een koeborstel. Toch schijnen mensen ook koeien te houden in normale, grote, woonkamers.