0rk.nl
Image default
Bedrijven

Highly Sensitive Person

Wat is HSP?

Sommige mensen zijn erg emotioneel en dan bedoel ik niet na het zien van een heftige film, maar altijd. Zij ervaren situaties altijd erg sterk en zijn erg gevoelig. Ze leven goed mee met andere mensen, omdat ze zich goed kunnen verplaatsen in iemand anders. Deze mensen worden ook wel HSP genoemd, oftewel higly sensitive person. Dit houdt in dat je erg sterke zintuigen hebt, waardoor je gevoelens erg sterk ervaart. Je bent erg creatief en houdt van rust en stilte. Bij een op de vijf mensen komt HSP voor.

Heb je HSP?

Als je dit nu allemaal hebt gelezen en je twijfelt of je ook een highly sensitive person bent, doe dan de HSP test. Door deze test in te vullen kom je erachter hoe gevoelig je werkelijk bent. De test bestaat uit 12 verschillende vragen die gaan over jezelf. De vragen gaan over je relaties en banden met mensen, je emoties en je gevoelens. Als je veel vragen beantwoord met ja, betekent dat je een gevoelig persoon bent.

Je hebt HSP

Als je erachter bent gekomen dat je HSP hebt is het belangrijk dat je goed gaat inlezen wat dit allemaal inhoudt en wat voor effecten dit heeft voor je dagelijks leven. Mensen met HSP verliezen dagelijks veel energie doordat ze alles zo diep en sterk voelen. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je hiermee om moet gaan.

HSP training

Een goede manier om te leren hoe je efficiënt met je energie moet omgaan is met behulp van de online training “Meer energie en plezier met HSP”. Deze hsp behandeling leert jou goed met je energie omgaan. Je leert hoe je jouw energie moet gebruiken en hoe je afstemt wat je wilt, met wat je kan. Je leert daarnaast goede afwegingen en keuzes maken. De training kost je maar 30 tot 45 minuten per dag.

https://onesessioncoaching.nl/