0rk.nl
Image default
Rechten

Zo vind jij de beste strafbeschikking advocaat

Een strafbeschikking hoeft niet persé geaccepteerd te worden door degene die hem krijgt. In tegendeel, je kan er zelfs helemaal van af. Dit kun je voor elkaar krijgen door er met de beste strafbeschikking advocaat over te praten. Het is belangrijk dat dit zo snel en zo goed mogelijk gebeurt. Lees daarom dit artikel goed door en neem zo snel mogelijk contact op met een advocaat.

Accepteer nooit je strafbeschikking

Als eerste is het belangrijk om te weten dat je nooit zomaar je strafbeschikking moet accepteren. Volgens de advocaten bij Singel is het zo dat een Officier van Justitie deze beschikkingen stuurt om zich gemakkelijk af te maken van het proces. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jij houdt er immers een strafblad aan over. Beroep je dus altijd op je recht op verzet en schakel zo snel mogelijk de beste advocaat in voor jouw zaak.

Singel advocaten in Breda helpen jou aan strafvermindering

Het sturen van een strafbeschikking gebeurt door de Officier van Justitie vaak om zich gemakkelijk van de zaak af te maken. De rechter heeft zich dan helemaal niet met de zaak bemoeid en kan dus ook niet beoordelen of de straf die je is opgelegd wel passend is bij wat je hebt gedaan. Het kan zelfs zijn dan een rechter je vrijspreekt terwijl de Officier van Justitie je een taakstraf van wel 180 uur of ontzegging van rijbevoegdheid kan opleggen. Daarnaast krijg je ook altijd een aantekening op je strafblad en dit kan je later in je leven in de weg staan bij een baan waarvoor je een verklaring omtrent gedrag nodig hebt. De beste advocaten voor je strafbeschikking kunnen je helpen strafvermindering te krijgen. Daarnaast kunnen ze je van je strafblad af helpen. Neem dus zo snel mogelijk contact op en spreek al binnen 24 uur met een advocaat.