0rk.nl
Image default
Rechten

Juridisch advies krijgt u bij dit advocatenkantoor in Antwerpen

Bent u met uw onderneming gevestigd in de omgeving van Antwerpen en heeft u nood aan juridisch advies op het gebied van bouw of vastgoed? Dan is het wijselijk om een adequaat advies in te winnen bij een gespecialiseerd advocatenkantoor. De regel- en wetgeving omtrent bouw is namelijk complex en risicovol – iets waar u zich niet mee bezig wilt houden als eigenaar van de onderneming. Mocht u een specialist in het bouwrecht zoeken, dan is Caluwaerts Uytterhoeven de partij voor u. Hier ontvangt u altijd een gedegen advies én ondersteuning met betrekking tot uw meest complexe bouwdossiers.

Waar assisteren de advocaten van CaluwaertsUytterhoevenu bij?

Als u de hulp van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen inschakelt voor uw vragen, bent u gegarandeerd van juridisch advies gebaseerd op ruime kennis en ervaring in vastgoed en bouw. Reken op deze professionals ter ondersteuning van uw bouwdossiers. Tevens verlenen zij u bijstand en advies in onder andere:

  • Het onderhandelen en afsluiten van architecten-, engineering en (onder)aannemingsovereenkomsten
  • Het onderhandelen en afsluiten van vastgoed- en bouwcontracten
  • Het oprichten van tijdelijke verenigingen, handelsvennootschappen of SPV’s
  • Gerechtelijke en arbitrageprocedures, bemiddelingen met betrekking tot ereloon- en aansprakelijkheidsgeschillen en andere conflicten in de bouwsector
  • Tuchtonderzoeken en -procedures voor de Orde van Architecten

Het is tevens mogelijk dat de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven optreden als arbiter of bindende derdenbeslisser in bouwgeschillen. Hierbij bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve oplossing die voor beide of meerdere partijen haalbaar én aanvaardbaar moet zijn.

Advies op basis van een bijzondere expertise

Wilt u gebruik maken van de bijzondere expertise van deze advocaten? Schroom dan niet om dit advocatenkantoor uit Antwerpen te contacteren zodat u juridisch advies over de bouw in kunt winnen. Plan een eerste afspraak in bij een van de advocaten en leg uw kwestie of geschil voor. U bent gegarandeerd van een eerlijk en betrouwbaar juridisch advies.

https://www.legaloffice.be

Related posts

Op zoek naar letselschade advies in de Randstad? Advies bij letselschade no cure no pay

Uw persoonlijke en zakelijke advocaat in Veghel, Uden en omstreken

Wat is het verschil tussen moord, doodslag en dood door schuld?