0rk.nl
Image default
Rechten

Juridisch advies krijgt u bij dit advocatenkantoor in Antwerpen

Bent u met uw onderneming gevestigd in de omgeving van Antwerpen en heeft u nood aan juridisch advies op het gebied van bouw of vastgoed? Dan is het wijselijk om een adequaat advies in te winnen bij een gespecialiseerd advocatenkantoor. De regel- en wetgeving omtrent bouw is namelijk complex en risicovol – iets waar u zich niet mee bezig wilt houden als eigenaar van de onderneming. Mocht u een specialist in het bouwrecht zoeken, dan is Caluwaerts Uytterhoeven de partij voor u. Hier ontvangt u altijd een gedegen advies én ondersteuning met betrekking tot uw meest complexe bouwdossiers.

Waar assisteren de advocaten van CaluwaertsUytterhoevenu bij?

Als u de hulp van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen inschakelt voor uw vragen, bent u gegarandeerd van juridisch advies gebaseerd op ruime kennis en ervaring in vastgoed en bouw. Reken op deze professionals ter ondersteuning van uw bouwdossiers. Tevens verlenen zij u bijstand en advies in onder andere:

  • Het onderhandelen en afsluiten van architecten-, engineering en (onder)aannemingsovereenkomsten
  • Het onderhandelen en afsluiten van vastgoed- en bouwcontracten
  • Het oprichten van tijdelijke verenigingen, handelsvennootschappen of SPV’s
  • Gerechtelijke en arbitrageprocedures, bemiddelingen met betrekking tot ereloon- en aansprakelijkheidsgeschillen en andere conflicten in de bouwsector
  • Tuchtonderzoeken en -procedures voor de Orde van Architecten

Het is tevens mogelijk dat de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven optreden als arbiter of bindende derdenbeslisser in bouwgeschillen. Hierbij bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve oplossing die voor beide of meerdere partijen haalbaar én aanvaardbaar moet zijn.

Advies op basis van een bijzondere expertise

Wilt u gebruik maken van de bijzondere expertise van deze advocaten? Schroom dan niet om dit advocatenkantoor uit Antwerpen te contacteren zodat u juridisch advies over de bouw in kunt winnen. Plan een eerste afspraak in bij een van de advocaten en leg uw kwestie of geschil voor. U bent gegarandeerd van een eerlijk en betrouwbaar juridisch advies.

https://www.legaloffice.be