0rk.nl
Image default
Verbouwen

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

In de Nederlandse woningbouw wordt gevelbekleding al decennia toegepast als bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger bestond gevelbekleding uit houten gevelpanelen in de vorm van potdekseldelen, rabatdelen of schroten. In de loop der jaren zijn er diverse soorten gevelbekleding op de markt gekomen. Ook het materiaal van de gevelbekleding is sterk veranderd in de loop der jaren. Tegenwoordig is de beste gevelbekleding niet meer van hout, maar van kunststof.

KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

De voordelen

  • ONDERHOUDSARM Dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag.
  • KLEURVAST EN WEERBESTENDIG Door de UV-bestendige toplaag blijven de panelen kleurvast, jaar in jaar uit.
  • LANGE LEVENSDUUR De unieke productsamenstelling is een garantie voor een zeer lange levensduur.
  • MILIEUVRIENDELIJK Hergebruik van grondstoff en, geen boomkap en nooit meer schilderen.
  • 10 JAAR GARANTIE Door de continue aandacht voor kwaliteit is 10 jaar garantie de standaard.

De modellen

  • SPONNINGDEEL 143 mm Het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en nagenoeg op ieder type woning past.
  • POTDEKSEL 177 mm Brede overlappende panelen met zachte lijnen door schaduwwerking. Voor woningen met een klassieke en eigentijdse uitstraling.
  • SPONNINGDEEL 190 mm Brede planken met strakke lijnen. Zeer geschikt voor moderne toepassingen. Vooral in combinatie met het unieke hoeksysteem.

Kleuren

PURE EN CLASSIC Met 37 kleuren is er altijd een passende kleur voor uw woning. Er is keuze uit een tweetal afwerkingen, namelijk die van de classic en de pure colors. De classic colors hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele houtnerf en zien eruit als geschilderd hout. De pure colors zijn mat en effen van kleur, hebben een licht voelbare structuur en geeft uw woning een krachtige uitstraling.

KLEURMONSTERS AANVRAGEN De kleur van de gevel of dakrand is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom kunt u de gewenste kleur het beste in het echt beoordelen. Dat kan met de kleurmonsters van Keralit. Voor een compleet overzicht ontvangt u ook een gratis kleurenwaaier met alle beschikbare kleuren. Op deze manier kunt u de beste keuze maken voor uw woning.

https://www.keralit.nl