0rk.nl
Image default
Bedrijven

Voor uw lasklus zoekt u een betrouwbaar lasbedrijf

Ieder zijn vak, en dus voor laswerkzaamheden doet u een beroep op een ervaren lasbedrijf. Dat is eigenlijk net zo vanzelfsprekend als een stucadoor vragen voor stucadoorswerkzaamheden. Een timmerman voor timmerwerkzaamheden, een loodgieter voor dakwerkzaamheden. Kortom, er zijn klussen die u het allerbeste door een professional kunt laten uitvoeren, en zo is het ook met laswerkzaamheden. Die kunt u het beste uit laten voeren door een lasbedrijf. Een goed lasbedrijf heeft gecertificeerde lassers in dienst, en beschikt het bedrijf over de nodige vergunningen. Ook een bewijs dat een bedrijf veilig werkt, en dat ook de lassers met veilig materiaal werken, zowel gereedschap als veilige kleding. Dit wordt door een malafide lasbedrijf nog wel eens vergeten.

Een beun of een erkend bedrijf?

Als u besloten heeft een lasser in te schakelen raad ik u aan een erkend lasbedrijf te zoeken in de buurt. Die verleent garantie op de werkzaamheden, werken veilig en netjes, en hanteren normale tarieven. Een goede lasser draait zn hand niet om voor grote klussen en weten die ook goed in te plannen, natuurlijk in overleg met de opdrachtgever. Een correcte werkhouding is niet onbelangrijk.

Zelf weet ik niets van lassen. Behalve dan dat als er twee stukken ijzer aan elkaar moet komen te zitten dat er dan vaak gelast moet worden. In veel industriëen wordt veel gebruik gemaakt van professionele lassers, en aan het aantal vacatures op internet te zien worden er steeds meer gecertificeerde lassers gevraagd. Er is een chronisch tekort aan goed opgeleide lassers. Dusss, wellicht voor werkzoekers, is het tijd voor omscholing. Er worden bij u in de buurt altijd wel een erkende las-opleiding aangeboden, ook voor volwassenen. En, zowel mannen als vrouwen kunnen de opleiding volgen, dus wat let u, gewoon doen. En een nieuwe wereld gaat voor u open.