0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Apple Pay gebruik op Macbook

Apple pay gebruiken op je macbook, iphone of apple watch, het kan allemaal tegewoordig. Je kunt Touch ID op de MacBook Air of MacBook Pro, je iPhone of Apple Watch gebruiken om veilig aankopen te doen op internet met Apple Pay. Dit is een goed en vooral veilige betaaldienst van Apple. Naast Apple Pay, kun je ook een macbook huren in nederland, doe dit bij de beste specialist van Nederland, RentYourMac. RentYourMac is gespecialiseerd in het verhuren en van refurbished macbooks. Per maand kun je deze macbook leasen en ook per maand opzegbaar. Apple Pay werkt op de macbooks die zij verhuren. Ideaal toch? 

Apple heeft het heel gemakkelijk gemaakt om veilig te betalen voor dingen op internet. Of je nu mobiel aan het surfen bent of aan je bureau zit, je kunt met Apple Pay bij honderden deelnemende webwinkels met een vingertop betalen. Dit is toch ideaal voor elke gebruiker?

Als je veel online winkelt op je Mac, kun je met Apple Pay betalingen op je Mac autoriseren via de Touch ID (of Face ID) -sensor op je MacBook Air, MacBook Pro, iPhone of via Apple Watch – als zodanig, je kunt sayonara zeggen door je creditcardgegevens in te typen in elke site die het nodig heeft.

 

Hoe werkt Apple Pay op de macbook

Wanneer u online met Safari op uw Mac winkelt, kunt u mogelijk Apple Pay gebruiken om uw items te kopen. Deelnemende online winkels bieden een knop Kopen met Apple Pay tijdens het afrekenen; wanneer u op die knop klikt, vraagt ​​uw Mac om autorisatie (via Touch ID-sensor op uw MacBook Air- of MacBook Pro-toetsenbord of via uw iPhone of Apple Watch). Van daaruit hoeft u alleen nog uw vingerafdruk te gebruiken om de verkoop te autoriseren.

Hoe Apple Pay op je Mac kan worden ingesteld en beheerd

De iPhone, Apple Watch en Mac ondersteunen Apple Pay. Of je nu een nieuwe MacBook Air of MacBook Pro met Touch ID hebt of nog steeds een oudere Mac rockt, hier kun je Apple Pay instellen en je Wallet beheren.

Hoe Apple Pay op je Mac kan worden ingesteld en beheerd, hierbij een stappenplan. Ook een macbook leasen of een refurbished macbook huren? Doe dat dat op rentyourmac.com!

Stappenplan apple pay op je macbook

  1. Open Safari op uw desktop of laptop.
  2. Navigeer naar een deelnemende winkelwebsite die Apple Pay aanbiedt op internet.
  3. Navigeer door naar het afrekenproces.
  4. Tik op Afrekenen met Apple Pay.
  5. Tik op Betalen met Apple Pay.
  6. Controleer uw contactgegevens nogmaals om te controleren of uw verzend- en factuuradres correct is.
  7. Pak je iPhone of til de pols op waarmee je Apple Watch is ingeschakeld.
  8. Laat uw Touch ID-geregistreerde vinger rusten op de startknop van uw iPhone of druk op de zijknop op uw Apple Watch om te betalen met Apple Pay.

 

Ideaal toch? Apple pay op je macbook!

https://www.rentyourmac.com/

Related posts

De wereld van de hypotheekacceptant

Radio

Een pvc specialist die u helpt met oplossingen op maat