0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe tegels nodig?

Een keer in de zoveel jaren is het leuk om het hele in interieur onder handen te nemen. Daar horen ook de tegels bij in de kamer. Tegels heb je ook nodig als je een nieuw huis hebt, bijvoorbeeld een nieuwbouw waar de vloer ontbreekt of als de tegels van de vorige bewoners je niet bevallen. Het uitkiezen is zo makkelijk nog niet, dus daarom moet je je er goed in verdiepen. Wat voor interieurstijl wil je hebben en wat voor kleur past het beste bij jou? Genoeg dingen om over na te denken.

Refin tegels bij Regge-tegels.nl

Bij Regge-tegels vind je een ruim assortiment met verschillende soorten tegels en vloeren. Zo vind je hier de bekende PVC stroken, maar ook onder andere Refin tegels, Marazzi tegels en RAK tegels. De Refin tegels zijn erg elegant en beschikken over verschillende kleuren. De tegels hebben mooie natuurlijke uitstralingen en passen goed in verschillende soorten interieurstijlen. Je kan dus denken aan een landelijke interieur, maar ook Scandinavisch. Het is maar net wat je zelf wilt.

De service

Waarom kies je voor de Refin tegels? Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen jaren mee. Als je deze tegels bestelt bij Regge-tegels profiteer je van een goede service. Ze leveren namelijk niet alleen de tegels, maar plaatsen het ook. Daarbij profiteer je van scherpe prijzen doordat het rechtstreeks vanaf de fabriek wordt geleverd. Daarbij heb je de keuze uit verschillende A-merken door heel Europa. Je hoeft niet lang te wachten op jouw bestelling, want het meeste uit hun assortiment ligt gewoon op voorraad. Erg handig dus als je een beetje met de tijd in de knoei zit.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je nou meer weten over de mogelijkheden van de Refin tegels of wellicht een andere soort? Dan kan je nu het assortiment rustig bekijken op de website. De tegels staan namelijk goed afgebeeld met daarbij een ruimte erbij. Je kan dus goed inbeelden hoe de tegels er in het grote geheel uit zien. Neem voor vragen contact met ze op of vraag een offerte aan.

https://www.regge-tegels.nl/