0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Verfraai de muur of wand met een Tuindoek van PVC

Geen saaie wand meer met een Wanddoek

Met een wanddoek geen saaie muren of wanden meer, het pvc doek is ideaal te gebruiken voor binnen en buitenshuis. Verfraai de omgeving in een handomdraai met een mooie print van bijvoorbeeld de jungle met Waterfall.

Plaats dit fraaie tuindoek binnenshuis aan de wand of op het terras in uw horeca gelegenheid en u zult voor een complete verrassing staan wat een metamorfose dit creeert. Hiermee heeft u echt een eyecatcher te pakken.

Brandvertragend en Waterbestendig

Het 510 grams pvc doek is brandvertragend en waterbestendig, dus het kan een stootje verdragen. Bovendien zijn er hang ogen gemonteerd om het ophangen nog makkelijker te maken.

Hiermee wordt een echte eyecather naar binnen gehaald en is echt geschikt in uw bedrijf bijvoorbeeld bij de receptie, in het hotel, in horeca op het terras of in het restaurant. Met de afmeting van 4m2 is er niet veel nodig om een fraai resultaat te behalen.

Een fraai pvc wanddoek is sfeerverhogend en staat gezellig. Bovendien gaat dit doek echt lang mee en is dus echt een voordelige aankoop, tevens makkelijk verplaatsbaar indien nodig.

Fraaie Expositie of Festival decoratie

Als decoratie voor een exposite, beurs of festival zijn de doeken eveneens zeer geschikt.

Bestel de pvc wanddoek vandaag nog in onze webshop www.kunsthaag.eu en wees voorbereid op het voorjaar.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/