0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Veilig werken in de tuin

Tuinkleding kopen

Voor liefhebbers van de natuur is er niks fijner dan werken in de tuin. Ieder seizoen veranderd de tuin en ieder seizoen zijn er trends waar je natuurlijk iets mee kunt doen. Heb je een (grote) tuin, dan kan het een heerlijke plek van ‘zen’ zijn op een mooie zonnige lente dag. Mits deze natuurlijk er mooi, verzorgd en netjes bij ligt. Tuinonderhoud kan nogal een tijdrovende klus zijn. Gelukkig zijn er de professionele hoveniersbedrijven die jouw tuin tot een eigen paradijs kunnen omtoveren.

Tips voor de professional / hovenier

Als hovenier heb je de juiste gereedschap nodig. Werkkleding is daar zeker een essentieel onderdeel van. Voor de hoveniers in Nederland is er de bedrijfskleding specialist Workwear24. Workwear24 biedt een groot assortiment werkkleding voor de meest gangbare werkbranches, en op basis van deze branches is er een gebalanceerd werkkleding aanbod samengesteld. In onze webshop vind je alle benodigde kledingstukken, van overal tot shirts, polo’s, jacks en schoenen.

Met een tuinoveral van Workwear24 heb je alles bij de hand

Een Amerikaanse tuinoveral is een absolute musthave voor hovenies. Deze overal heeft overal handige vakken en zakken die je perfect kunt gebruiken tijdens het werken in de tuin. Bij Workwear24 verkopen we een mooie overal voor mannen en vrouwen in vele maten. Zo omvat onze tuin overal 2 ruime zijzakken en achterzakken met klep. Een duimstokzak met pennenzak en een handige dijbeenzak met een zak voor mobiele telefoon. Altijd handig natuurlijk om snel bereikbaar te zijn. De voorgevormde kniezakken zijn ideaal om te vullen met kniebescherming en dankzij reflecterende accenten ben je altijd goed zichtbaar. Bestel onze groene tuinoveral hier.

Geen natte voeten met waterdichte werkschoenen

Schoenen vormen de basis voor elke professional, met name hoveniers. Speciaal voor deze doelgroep verkopen wij waterdichte werkschoenen. Geschikt voor ieder type ondergrond omdat ze metaalvrij zijn. Dankzij een speciaal membraan worden vloeistoffen geweerd en blijven voeten droog. Bestel onze waterdichte werkschoenen online.

Softshell jacks: altijd handig om te hebben

De grootste allermans vriend in werkkleding zijn softshell jacks of fleece jacks. Ze komen namelijk altijd van pas. Handig als het koud en winderig en licht in gewicht, dus het kost weinig moeite om ze mee te nemen. Tegenwoordig zijn softshell jacks trendy en modieuze vesten voorzien van goede voering, waterdicht en prima ademend. Deze fleece vesten zitten als gegoten en kunnen gerust de hele dag gedragen worden.

Werkkleding bestellen bij Workwear24

Werkkleding voor mannen en vrouwen van hoogwaardig kwaliteit met een uitstekende pasvorm. Dat beschrijft Workwear24 het beste! Met een groot kleding aanbod kan iedere ondernemer of bedrijf direct online bestellen vanuit onze webshop. En nagenoeg alle producten zijn te bestellen vanaf 1 stuk. Ideaal dus voor De ZZP’er die goede werkkleding zoekt voor een scherpe prijs. Vanaf €45,- excl btw hanteren we gratis verzending in Nederland. Bezoek onze shop en bestel online!

https://www.werkkleding-workwear24.nl