0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

Bijna nieuwe iPhone X voor een betaalbare prijs

Bijna nieuwe iPhone X voor een betaalbare prijs

De iPhone X is één van Apple’s meest innoverende toestellen. Het toestel heeft een prachtig design, is razend snel. Apple is met dit nieuwe toestel een totale nieuwe koers ingeslagen. De iPhone zoals je hem ooit kende, is compleet geëvolueerd. In dit blog artikel over de iPhone X lees je alles wat je moet weten over dit populaire toestel van Apple.  

Waar staat de ‘X’ voor? 

De iPhone X is een eerbetoon aan het tienjarige bestaan van de iPhone. De ‘X’ slaat dus logischerwijs op het romeinse cijfer tien. Tien jaar naar de introductie van de iPhone, brengt Apple de iPhone X uit. Een tien jarig bestaan van een product kan een bedrijf (en zeker Apple niet) ongehoord voorbij laten gaan. Reden genoeg voor Apple om deze mijlpaal te vieren met een grote innovatie. De officiële benaming van de iPhone X spreek je uit als ‘iPhone tien’. Officieel spreek je de naam van deze Apple smartphone dan ook uit als ‘iPhone tien’. 

Waarom de iPhone ‘X’ kopen? 

De iPhone X Space Grey zit boordevol vernieuwingen. Voor het eerst in de geschiedenis van Apple is het mogelijk om een Apple smartphone te ontgrendelen met je gezicht. De techniek die hierachter schuilt noemt Apple ‘Face ID’. Maar, dat is niet het enige. De iPhone X beschikt ook over een 5.8-inch OLED-display, welke verassend genoeg is geproduceerd door Apple’s grootste concurrent: Samsung. In tegenstelling tot de voorgaande ‘normale’ LCD-beeldschermen, is het OLED-beeldscherm van de iPhone X nog mooier én groter. De iPhone X is in principe kleiner qua formaat dan de iPhone 8 Plus, maar heeft wel meer beeldscherm en ook nog eens met een OLED-display. 

Toestel met Face ID 

Face ID is de opvolger van Apple’s voormalige Touch ID. Hiermee vervangt Apple de voormalige vingerafdrukscanner. De nieuwe technologie zit onder andere uitgerust in de iPhone X, iPhone XS en de iPad Pro 2018. Voorheen plaatsten je je vinger op de touch ID om vervolgens je toestel te ontgrendelen of bijvoorbeeld een betaling te verrichten. Bij de nieuwe iPhone X is dit niet meer nodig. Je houdt simpelweg het toestel voor je gezicht en ontgrendelt daarmee je toestel. Apple heeft dit weten te realiseren door de iPhone X uit te rusten met een TrueDepth-camera. Deze nieuwe camera technologie maakt een 3D-scan van je gezicht.  

https://www.forza-refurbished.be/iphone/x/