0rk.nl
Image default
Bedrijven

CBBS is er voor u en al uw vragen!

U kunt met al uw vragen op het gebied van salarisadministratie en HR-administratie bij ons terecht.

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van human resources. Onze diensten koppelen naadloos met elkaar, zodat u profiteert van een geïntegreerde online personeels- en salarisadministratie. Altijd en overal inzichtelijk. Als onafhankelijk partner van Visma Raet kunt u bovendien bij ons terecht voor implementatie, consultancy en uitvoering van de Raet salaris- en HR-systemen.

Onze salarisservice en HR-software koppelen naadloos met elkaar.

Hierdoor heeft u in een oogopslag inzicht in uw complete salaris- en personeelsadministratie. Online beschikbaar en dus op ieder moment van de dag inzichtelijk. Proflon is ons online salarisprogramma en speciaal ontwikkeld voor bedrijven die de salarisverwerking in eigen beheer willen houden. Ook Proflon koppelt naadloos met onze HR-software.

Met vragen over de diensten die u bij ons afneemt of over uw loonadministratie, kunt u altijd terecht bij onze gratis helpdesk. Deze eerstelijns service is kosteloos en beschikbaar voor iedere klant en voor iedere service.

Maakt u geen gebruik van onze diensten, maar heeft u advies of hulp nodig? Voor bedrijven die geen gebruik maken van onze diensten hebben we een aantrekkelijk helpdeskabonnement. Zo kunt u tegen een gering tarief gebruik maken van de kennis die onze adviseurs in huis hebben. U sluit al een abonnement op onze helpdesk af voor slechts € 250.

Heeft u behoefte aan onafhankelijk advies op het gebied van salarisservice, salarisadministratie of HR-zaken? Onze consultants zetten hun expertise en inhoudelijke kennis graag voor u in.

Onze consultants kunnen u bijvoorbeeld adviseren en ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van een nieuwe salarisadministratie. Dat doen we voor ondernemers, juristen en rechtsbijstandsverzekeraars. Lees meer over onze consultancy dienstverlening.

De organisatie is niet zo groot. Dat is een groot voordeel: de juiste persoon is snel bereikbaar en kent onze naam; we zijn geen nummer. Door dat persoonlijke element ontstaat makkelijker een vertrouwensband, de basis voor een goede samenwerking.

https://www.cbbs.nl/