0rk.nl
Image default
Bedrijven

Top 4 modetips voor vrouwen

Dames, het is tijd om mee te gaan met de trend. Wat wel en niet ‘in’ is verschild per periode. Flairboeken kunnen vandaag of morgen uit de mode gaan. Met de blog blijf jij op de laatste trends op het gebied van mode.

1. Streetwear quotrell dames

Trainingspakken, Nike Jordans, oversized kleding, flared broeken, noem het maar op. Streetwear is populairder dan ooit tevoren, niet alleen voor heren maar ook voor dames! Het is naast er mooi uitzien belangrijk dat je je goed voelt in kleding. Oké, skinnyjeans zijn flaterend maar een regulair-fit broek zit toch veel beter? Strakke kleding mag misschien bepaalde plekken accentueren maar er dagelijks in rondlopen is voor velen niet echt bepaald aangenaam. Kijk voor streetwear op de website voor quotrell dames. Quotrell dames biedt de laatste mode trends aan op het gebied van streetwear.

2. Vrolijke kleuren

Deze zomer zul je niks anders zien als vrolijke kleuren. Denk hierbij aan alle kleuren van de regenboog zoals rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. De trend lijkt langzaam afte wijken van alleen maar neutrale kleuren zoals wit, beige, zwart, ect. Hoewel outfits met neutrale kleuren nog steeds veel gedragen worden, zit er vaak een eyecatcher bij in van de zojuist genoemde kleuren. Tassen en schoenen kun je hier perfect voor gebruiken.

3. Oversized

Zoals zojuist genoemd is het goed voelen in kleding voor veel mensen een van de grootste belangen. Oversized kleding helpt een van deze belangen te vervullen. Zoals de naam al zegt is oversized kleding iets groter in maat. Doordat de kleren vaak erg ruim zitten beknellen ze geen enkel punten. Hierdoor kun je je makkelijk en vrij bewegen en voel je je een stuk comfortabeler. 

4. Old-school

Er bestaat ook kleding die tijdelijk uit de mode gaat. Veel oude looks van de jaren 70’en 80’ maken hun rentree in de modewereld. Kleding zoals flared broeken zijn onmisbaar en overal op straat te vinden. Wees dus niet getreurd als jouw favoriete kleding uit de mode gaat want het kan nog altijd terugkomen.  

https://konceptstore.nl/collections/quotrell